in

Колеге и пријатељи опростили се од колеге Неђе Гвозденца

Са тугом у срцу, колеге, пријатељи и породица упутили су последње речи дугогодишњем саборцу Неђу Гвозденцу. Био је главни продуцент програма НС плус, а радио је и на бројним серијама и драмама.

„Био је продуцент Фолирантима, као и Ноћној смени, касније Државном послу. Био је продуцент на првим анплаг концертима и на великим концертима Бајаге, ЕКВ, Партибрејкерса, Рибље чорбе. Најзначајнија манифестација рок музике НС концерт музике. Под његовим будним оком урађени су бројни новогодишњи програми, у којима су између осталих учествовали Лане Гутовић, Здравко Чолић, Звонко Богдан, Ђорђе Балашевић“, каже Нина Мартиновић Армбрустер, новинарка.

„Он је увек овде стајао ја бих рекао на бранику и знао си када прођеш овде ходником и ако дођеш у зграду срешћеш Неђу, јер он је заправо то био браник, браник људи са којима је радио“,

„Био је познат по томе што је увек био спреман на шалу, али и што је проналазио решења и онда када су сви други одустајали. Он је један од последњих витезова који је свим срцем бранио част позива телевизијског радника, био је човек, лик и пријатељ и сугурна сам да ћемо се још дуго освртати телевизијским ходницима у нади да ћемо још једном чујемо његов глас“, рекао је Александар Филиповић, новинар.

Неђо Гвозденац је сахрањен у понедељак, 14 фебруара, на гробљу на транџаменту.