in

Возачи у Срему кажњени због вожње под утицајем наркотика и насилничке вожње

У Новим Бановцима из саобраћаја су искључени двадесетједногодишњак који је управљао „цитроеном“ без издате возачке дозволе и под дејством кокаина, као и двадесетчетворогодишњи возач „цитроена“ под утицајем канабиса.

Патрола је у Старој Пазови зауставила двадесетчетворогодишњака који је возио „фијат“, а у Војки двадесеттрогодишњег возача „пежоа“ који су, како је утврђено, били позитивни на канабис.

У Сремској Митровици је откривен двадесетосмогодишњи возач „бмв“ под дејством канабиса и тридесетчетворогодишњак који је управљао „фијатом“ под утицајем опијата.

У Руми, саобраћајна полиција је открила двојицу мушкараца старости 43 и 48 година који су управљали аутомобилима марке „рено“ са 2,56, односно, 2,33 промила алкохола у организму.

Сви возачи су приведени надлежним прекршајним судијама.

Двадесетдеветогодишњи мушкарац који је у Инђији возио „пежо“ са 2,08 промила алкохола у организму, ударио је у паркирани аутомобил и зид куће и задобио лаке телесне повреде, па ће против њега бити поднета одговарајућа пријава.

Из МУП-а апелују на све возаче да доследно поштују саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.