in

Svetski poznata indijska vidovnjakinja predvidela pojavu nove civilizacije “nadljudi”

Svetski poznata indijska vidovnjakinja predvidela pojavu nove civilizacije “nadljudi”

Svetski poznata vidovnjakinja Arčena Nagabušanam iz Indije, predvidela je rađanje nove civilizacije, i pojavu nadljudskih bića koja će biti duhovno napredna.

Još 2019. godine, vidovnjakinja je predvidela pandemiju, a potom i ukrajinsku krizu. 2023. čovečanstvo očekuje rođenje druge civilizacije. Sve što se dešava u svetu trenutno se priprema za dolazak novih ljudi, rekla je Nagabušanam u eteru TV kanala „Rusija-1“.

„Ovo nisu vanzemaljci, već nadljudi, i sve se dešava na našoj planeti“, naglasila je ona.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

U budućnosti će standardne terapije postati prošlost, kaže ona, da bi ih zamenile nove tehnologije, znanje i mudrost. Nova civilizacija će biti obdarena posebnim darom. Predstavnici ove generacije već se mogu videti u različitim delovima Zemlje.

„Oni su u različitim zemljama sveta, donose svetlost i za sada se kriju. Zato morate imati dar vidovitosti da biste ih videli “, otkriva Nagabušanam.

Ona nije precizirala da li u Rusiji ima takvih ljudi, ali je dodala, da je ta zemlja oduvek bila poznata po svojim talentima. Vidovnjakinja je primetila, da je, kada je stigla u Rusku Federaciju, osetila neverovatnu snagu i energiju.


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /