in

За волан под дејством психо-активних супстанци и без дозволе

СРЕМСКА МИТРОВИЦА –

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Сремској Митровици су, приликом контроле саобраћаја, открили тројицу возача који су возили под дејством психоактивних супстанци, једног под дејством алкохола и без возачке дозволе, као и двојицу који су возили недозвољеном брзином.

Полиција у Руми зауставила је четрдесетдвогодишњег мушкарца који је управљао “ситроеном“ под дејством кокаина, а на подручју Старе Пазове двадесеттрогодишњег возача “аудија“ и двадесетједногодишњег возача “пежоа“ под дејством канабиса.

Патрола у Иригу зауставила је деветнаестогодишњака који је возио мотоцикл под утицајем алкохола и без возачке дозволе. Код њега је пронађена и кесица са материјом за коју се сумња да је марихуана, па ће против њега бити поднета кривична пријава надлежном тужилаштву, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Свим возачима је одређено задржавање и они су приведени надлежним прекршајним судијама.

У близини наплатне рампе код Шида, полиција је зауставила двојицу страних држављана који су прекорачили брзину.

Возачи су доведени прекршајном судији у Шиду који им је изрекао новчане казне и забране управљања моторним возилима на подручју Србије, у трајању од 30 дана, односно у трајању од три месеца.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, у циљу своје и безбедности других учесника у саобраћају.