in

На Батровцима путничка возила чекају два сата

 

За 31. август АМСС најављује обуставу саобраћаја на деоници Кокин Брод – Прибојска бања и то у периоду од 7 до 17 часова, када ће се изводити радови на асфалтирању пута. Алтернативни путни правац је Кокин Брод – Бистрица – Прибој.

Од данас се изводе завршни радови због којих ће доћи до сужења коловоза у Сремској Рачи, а у склопу радова на изградњи ауто-пута Кузмин – Сремска Рача и моста преко Саве. У зони радова саобрацај ће се одвијати двосмерно, али под новим привременим режимом.

Од данас у периодима од 8.30 до 12 часова и од 14 до 17 часова на снази ће бити обустава саобраћаја због радова и на деоници Велика Ломница – Буци – Јастребац. У периодима од 12 до 14 и након 17 часова саобраћај ће се одвијати нормално.

До 7. септембра од 8 до 16 часова изводиће се радови на санацији десне коловозне траке моста број 8, преко реке Саве, код Остружнице, а за време извођења радова на делу коловоза на којем постоје по две саобраћајне траке у оба смера вожње за саобраћај ће бити заузета десна саобраћајна трака у смеру Београд – Обреновац, на деоници дужине 100 метара. Саобраћај ће се неометано одвијати левом коловозном траком.

Према последњим информацијама Путева Србије на наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 17:15 часова, задржавања на путничким терминалима наших граничних прелаза су: На Батровцима, на излазу 120 минута, на прелазу Шид и на улазу и на излазу 40 минута, на Гостуну на улазу 50 минута, на Гладини 60, а на Прешеву 90 минута.

Теретна возила чекају на Хоргошу на излазу 180 минута, на Келебији, Батровцима и прелазу Сремска Рача 120 минута, а на прелазу Шид 240 минута.