in

Путничка возила на Хоргошу и Батровцима чекају два сата

У извештају о стању на путевима АМС С наводи и да ће сутра од 7 до 17 часова бити обустављен саобраћај на деоници Кокин Брод – Прибојска Бања због асфалтирања пута.

Алтернативни путни правац је Кокин Брод – Бистрица – Прибој.

Од јуче до 2. септембра у периодима од 8.30 до 12 часова и од 14 до 17 часова биће обустављен саобраћај на деоници Велика Ломница – Буци – Јастребац.

У периодима од 12 до 14 и након 17 часова, саобраћај ће се одвијати нормално.

До 1. новембра изводиће се радови на рехабилитацији натпутњака у петљи Врчин, а у зони радова изнад ауто-пута саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, док ће на ауто-путу бити нормалан режим саобраћаја.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 7:45 часова путничка возила чекају на Хоргошу и Батровцима 120 минута, на Градини 70, а на Прешеву аутобуси чекају 45 минута.

Теретна возила чекају на Хоргошу 180 минута, на Келебији и Батровцима 120, а на прелазу Шид 240 минута.

Путеви Србије о измени режима саобраћаја због радова

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу у земљу задржавање за путничка моторна возила је 45 минута.

На Батровцима је то 60 минута, на Градини на улазу у земљу 50 минута, а на Прешеву 90 минута.

Теретна возила чекају на Хоргошу три сата, на Келебији и Батровцима два, а на прелазу Шид четири сата.

Због радова на ауто-путу Е-75 на деоници петља Појате – петља Параћин до 15. септембра за саобраћај је затворена коловозна трака ка Београду, а саобраћај се одвија двосмерно у супротној коловозној траци, у смеру ка Нишу.

На деоници Милошева Кула-Лука до 31. октобра измењен је режим саобраћаја због оштећења моста, па се он одвија преко девијације уз наизменично пропуштањем возила.

На деоници Бор – Заграђе због радова на поправци моста преко Борске реке у Слатини до 1. септембра саобраћај се одвија уз наизменично пропуштање возила.