in

Суботичанке јаче него претходне сезоне

Руководство одбојкашица суботичког Спартака протеклих месеци је било изузетно ангажовано на комплетирању тима за предстојеће суперлигашке изазове, па је стручном штабу већина тима била на располагању од самог почетка припрема.

Жеља је да Суботичанке у предстојећој сезони играју без резултатских трзалица, односно буду стабилан суперлигаш, упркос томе што ће овогодишња лига бити квалитетнија јер је проширена са десет на дванаест клубова.

„У претходне три недеље припрема успели смо да урадимо све што смо планирали, пре свега да након паузе физички подигнемо екипу. Оно што је позитивно је да су све девојке расположене и спремне за рад. Бићемо комплетни већ у понедељак када нам се у тим враћа након репрезентативних обавеза први дизач Елена Бајић. Ако су укаже прилика да у клуб доведемо још једну квалитетну играчицу то ћемо и урадити до почетка шампионата. За сада све што радимо лепо изгледа и функционише, па једва чекамо да почну припремне утакмице“ – напомиње тренер Суботичанки Дамир Петковић.

Одбојкашице Спартака ће до почетка нове такмичарске сезоне у Супер лиги Србије одиграти низ контролних утакмица. Прво ће на ред доћи мечеви на традиционалном Турниру Суботице 13. и 14. септембра на којем ће учествовати клубови из врха нашег суперлигашког такмичења ТЕНТ из Обреновца и Железничар из Лајковца, као и једна суперлигашка екипа из Мађарске.