in

Четврта Ауто мото берза у Новом Саду

НОВИ САД –

Четврта Ауто мото берза, од 16. до 18. септембра одржава се у Аули, халама и на отвореном простору Новосадског сајма. Посетиоце очекују тест и половна возила по повољним ценама, а изложбени сегмент биће употпуњен возилима на електрични погон. Неће изостати ни “одл тимери”, изложба модификованих возила и опреме. Представиће се ауто мото клубови и удружења. Најатрактивнији део програма биће тунинг и дрифт, као и Стреет Фигхт акробације које ће обележити затварање мото сезоне. Посебна изложбена и програмска целина биће изложба камиона и пратеће опреме, као и такмичење возача.

Према најавама излагача, за посетиоце се припрема одличан избор половних аутомобиле, а велико интересовање очекује се за возила на електрични погон.

Поставка мотора водећих светских брендова и могућност куповине по приступачним ценама, биће допуњена обележавањем краја мото сезоне. Новосађани ће бити у прилици да виде велики дефиле двоточкаша кроз град, а по њиховом доласку на Новосадски сајам почеће Стреет Фигхт – такмичење у акробацијама на мотоциклима, уз музички програм.

Уграђени спојлери, нископрофилне гуме, повећане перформансе аутомобила, спортска седишта, још атрактивније персонализована кола у односу на претходне године, биће изложена у категорији модификованих “цустом” возила. Увек интересантан за публику, Тунинг Стyлинг, доноси такмичење у више категорија, а припрема се и Дрифт Схоw, који публика с нестрпљењем ишчекује.

Ауто и мото клубови и удружења из Србије и региона, промовисаће активности са циљем да окупе бивше, садашње и будуће возаче, колекционаре и ентузијасте.

Ауто мото берза траје од петка, 16. до недеље, 18. септембра. Капије Новосадског сајма ће за публику бити отворене од 10 до 20 часова. Цена појединачне улазнице је 300 динара, а продаја ће бити организована на благајнама Новосадског сајма.

Додатна позивница је више од 300 припремљених поклона за посетиоце са купљеним улазницама.