in

Измена трасе линије број 6

Подбара-центар-Адице

Од раскрснице улица Футошки пут/Суботичка аутобуси ће саобраћати лево у Суботичку улицу, десно на Булевар патријарха Павла, лево у Улицу Фејеш Кларе и даље настављати редовном трасом кретања.

Смер Б

Адице-центар – Подбара
Од раскрснице улица Фејеш Кларе/Булевар патријарха Павла аутобуси ће саобраћати десно на Булевар патријарха Павла, лево у Суботичку улицу, десно на Футошки пут и даље настављати редовном трасом кретања.

Завршетак прве фазе радова у Ченеју 

Од понедељка 14. марта након завршетка и фазе радова у Ченеју, аутобуси на линији 35 Нови Сад – Ченеј саобраћаће редовном трасом.
О почетку II фазе радова, путнике ћемо благовремено обавестити.

Измена аутобуских траса у Каћу 

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, у недељу 13. марта од 08.00 до 11.00 часова привремено ће бити измењена траса линије 22 Нови Сад – Каћ (кроз центар), линије 23 Нови Сад – Будисава и линије 24 Нови Сад – Ковиљ (кроз Каћ).

Због затварања дела пута у каћкој Улици краља Петра И, аутобуси ће из правца Новог Сада саобраћати улицама Симе Шолаје, Моше Пијаде, Жарка Јовића, Иве Лоле Рибара до окретнице “Каћ“, одакле ће настављати редовном трасом за Будисаву, односно Ковиљ.

Из Ковиља, Будисаве и Каћа (кроз центар), аутобуси ће саобраћати наведеном, измењеном трасом.
На измењеном делу трасе користиће се постојећа аутобуска стајалишта (Л-22).