in

Mediji: Brajan Volš bi trebalo da bude izveden pred sud 27. aprila

Mediji: Brajan Volš bi trebalo da bude izveden pred sud 27. aprila

Kako navodi, očekuje se da će Volš (48), otac troje dece, koji je optužen da je testerom raskomadao telo supruge i uklonio njene posmrtne ostatke, biti izveden pred Viši sud u Norfolku 27. aprila u 10 sati po lokalnom vremenu.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi, 30. marta je objavio tri optužnice protiv Volšea: za ubistvo supruge, za dovođenje policijske istrage u zabludu i ometanje pravde, kao i za nepropisno prenošenje ljudskog tela. Tužilaštvo optužuje Volša da je 1. januara ubio 39-godišnju suprugu u njihovoj kući u Kohasetu, u državi Masačusets.
Istražitelji sumnjaju da su ostaci Ane Volš spaljeni u postrojenju za odlaganje smeća.

Ana Volš, majka troje dece, vodi se kao nestala od novogodišnje noći. Njen suprug je tvrdio da je krenula na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi letela za Vašington radi posla, ali nema dokaza da je ušla u avion.
Telo Ane Volš još nije pronađeno. Brajan Volš se na suđenju izjasnio da nije kriv. Istražitelji su pronašli krv i krvavi nož u podrumu kuće porodice Volš, a, prema izvorima Si-En-En-a, u istoriji internet pretraga na uređajima Brajana Volša pronađeno je da je tražio “kako se rešiti tela žene od 52 kilograma” i “kako raskomadati telo”.

Volš je tada potrošio i stotine dolara na kupovinu sredstava za čišćenje. Na deponiji i u kontejnerima koji se nalaze u blizini zgrade u kojoj živi Brajanova majka Dajana, pronađeni su predmeti koji su takođe predmet istrage. Volš je od ranije bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude koja je uključivala šemu prodaje lažnih slika Endija Vorhola.
On se izjasnio krivim za internet prevaru i nezakonite novčane transakcije, izvestio je CBS Boston.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /