in

Недеља са Рикардом Скамарчом на РТВ-у

Први филм у низу, “Еуфорија” (Euphoria, 2018) са Рикардом Скамарчом у улози Матеа можете погледати у недељу 28. новембра у вечерњем термину од 23 часа.

еуфорија

Два потпуно различита брата: Матео је шармантан, продоран и успешан млади предузетник, Еторе је повучени професор, који и даље живи у малом провинцијском граду, у коме су се обојица родили. Матео живи слободан, не кријући своје сексуалне склоности, а Еторе у грчу због развода и љубави коју осећа према некој другој жени. Њихови различити темпераменти утицали су да се потпуно удаље, али ће их тежак животни изазов поново повезати. Када се Еторе разболи, Матео ће га довести код себе у Рим. Поновно зближавање браће, изазваће велике емоционалне промене, у сваком од њих.

невидљиви, сведок

Затим, од 00:20 следи филм “Невидљиви сведок” (Il testimone invisibile, 2018) са Рикардом Скамарчом у улози Адриана. Успешни млади бизнисмен, Адриано Дориа, има све: дивну супругу и ћерку, али и згодну љубавницу. Вози луксузни аутомобил и носи скупоцени сат. Једнога јутра, буди се у хотелској соби, а поред њега је тело његове љубавнице, Лауре.

невидљиви, сведок, 1

Оптужују га за њено убиство, а он, као браниоца, ангажује познату адвокатицу Вирџинију Ферару. Да би припремили Адрианову одбрану и доказали његову невиност, мораће да дођу до огољене истине о догађајима који су се десили. Адриано ће морати да истрпи притисак своје адвокатице и одговори на сва њена питања, колико год била непријатна.

крими, роман

Трећи филм у низу, Крими роман (Romanzo criminale, 2005) можете погледати два сата након поноћи.

Филм „Крими роман“ је снимљен по роману Ђанкарла Каталда, који је био инспирисан стварном криминалном организацијом Банда дела Маљана, активном у Риму, у периоду од седамдесетих до деведесетих година. Радња филма прати малолетног делинквента Либанезеа који има сан, да освоји подземље Рима.

крими, роман, 800x450

Да би у томе успео организује ширу криминалну мрежу, у којој су му најближи сарадници Фредо и Данди. Током двадесетпет година њиховог успона, упоредо пратимо и мрачну историју модерне Италије, прожету тероризмом, киднаповањима и корупцијом на највишим нивоима власти.