in

Počela konferencija “Biznis priče” – JMU Radio-televizija Vojvodine

Počela konferencija “Biznis priče” – JMU Radio-televizija Vojvodine

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je svečanom otvaranju i tom prilikom govorio je o značaju konferencija, kongresa i poslovnih događaja za Grad Novi Sad.

“Poseta kongresima i poslovnim događajima je važan razlog i motiv dolaska gostiju i turista u Novi Sad. Upravo ova dvodnevna konferencija pokazuje da kada imate dobar koncept, aktuelne teme, odlične predavače možete da privučete preko 600 učesnika iz cele Evrope i da se za događaj traži karta više. Drago mi je da su organizatori prepoznali da Novi Sad i Novosadski sajam imaju kapaciteta da budu domaćini i partneri ovog događaja. Grad će nastaviti da podržava ovakve konferencije jer želi da se što bolje pozicionira na listi kongresnih centara, a svaki uložen dinar se višestruko vrati”, rekao je Radojević.

Кonferencija “Biznis priče“, ove godine, održava se prvi put, a cilj projekta je umrežavanje preduzetnika, razmena iskustva, sticanje novih poslovnih kontakata, podsticanje kreativnog razmišljanja, i prilika za one koji žele dodatno da se edukuju. Takođe, održavanjem ovakvih konferencija razvija se kongresni turizam u Novom Sadu.

Putem predavanja, radionica, panela i vođenih razgovora, vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona i neki od najuspešnijih preduzetnika govoriće o svom biznisu, o samim poslovnim počecima i najaktuelnijim trendovima. Teme predavanja su raznovrsne, a svoja iskustva sa učesnicima imaće priliku da podeli preko 20 predavača, zanimljivih gostiju podkasta “Biznis priče“, među kojima su Miško Ražnatović, Branko Babić, Milan Mandarić i Vladimir Đukanović.

biznis, price

“Preko 600 ljudi iz celog regiona, iz inostranstva su došli da se povežu, da čuju kako izgleda napraviti pravi biznis na stabilnim nogama, svetskih razmera, a da potiče iz Srbije”, rekao je Vladimir Stanković i dodao da je ova konferencija prava prilika da se napravi lični kontakt kao konkretan korak ka umrežavanju uspešnih preduzetnika, jer je to ono što im nedostaje.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /