in

Стефановић: Премијерка зна да је моја оставка одавно на столу Вучића и да он може да је активира кад год хоће

Стефановић је поручио да ће наставити свим силама и расположивим правним средствима да се бори против оних који „износе најгоре лажи и чине штету председнику Србије, држави и њему лично“.

Стефановић је, како се наводи у саопштењу Министарства одбране, навео да је Шешељ поново причао о његовој улози у преврату против председника по угледу на догађаје у Казахстану, а без обзира што су, каже, он и надлежни органи демантовали његове тврдње.

„Никада, па ни сад, му нећу дозволити да шири лажи о мени и да без икаквог разлога, а камоли доказа прича најгоре бесмислице које само њему могу да падну на памет. Он и сам зна да је све што је изговорио лаж и добро зна колико су такве конструкције штетне и за државу, за председника Вучића, а уједно и опасне за моју и безбедност моје породице“, рекао је Стефановић.

Стефановић је додао и да је необично то што је премијерка слушала и прећутала „Шешељеве бесмислице“ о томе да је Србија колонија и вазална држава којом управљају Американци и Британци, зато што, како каже, врло добро зна да на председника Вучића и његове одлуке апсолутно нико не може да утиче.

„Необично је и што је изостала њена реакција на Шешељеве отворене измишљотине и увреде на мој и на рачун председника, јер макар она добро зна да је моја оставка одавно на столу председника Вучића и да он може да је активира кад год хоће и да то не зависи ни од кога другог, а понајмање од Американаца и Британаца“, закључио је Стефановић.