in

Sutra prva debata u okviru projekta Grow up – snaga zemlje

Sutra prva debata u okviru projekta Grow up – snaga zemlje

BEOGRAD –

Privredna komora Srbije i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizovaće sutra, u okviru projekta Grow up – snaga zemlje, prvu u nizu debata posvećenu poljoprivredi i prehrambenoj industriji.

Skup će u PKS okupiti najrelevantnije eksperte, institucije, poslovne asocijacije, stručnu javnost i sve zainteresovane.

Učesnicima debate obratiće se ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, predsednik PKS Marko Čadež i direktor Instituta BioSens Vladimir Crnojević.

Skup u PKS označiće početak projekta Grow up – snaga zemlje čiji je cilj da poljoprivredu i prehrambenu industriju afirmiše kao jedan od ključnih stubova ekonomskog napretka zemlje.

U okviru projekta, biće održano još pet regionalnih debata širom Srbije – o stočarstvu, ratarstvu, voćarstvu, povrtarstvu i organskoj proizvodnji.

Takođe, u okviru debata iz ekspertskog ugla pokreće se dijalog koncipiran po principu “Imate reč – budite deo rešenja”, sa ciljem da se otvore sva relevantna pitanja i trasira put ka održivim rešenjima.

Kao krovni i završni događaj projekta predviđena je “Grow Up” konferencija koje će se održati 31. maja i 1. juna na Kopaoniku, saopštila je PKS.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /