in

Три сата чекају теретњаци на Батровцима, Хоргошу и Сремској Рачи

БЕОГРАД –

Три сата чекају теретна возила да изађу из земље на граничним прелазима Хоргош, Батровци и Сремска Рача, док на прелазу Шид чекају два сата, подаци су Управе граничне полиције у 17.15 часова.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Путеви Србије обавештавају возаче да је на аутопуту Е-80, у утицајној зони тунела Банцарево враћен је редован режим одвијања саобраћаја, након престанка снежних падавина.

На Обилазници око Београда, од тунела Стражевица ка Бубањ Потоку, нормализован саобраћај након успореног одвијања.

На аутопуту Е-75, у делу између Бешке и Нових Бановаца у оба смера до 31. марта у току светлог дела дана одвијаће се радови због којих ће се саобраћај одвијати возном траком, док је претицајна саобраћајна трака затворена за саобраћај.

На деоници Смедерево (Колари) – петља Колари до 1. априла одвијају се радови на надвожњаку код Колара (изнад ауто-пута) уз наизменично пропуштање возила које је регулисано семафорском сигнализацијом.

На деоници Богојево (Апатин) – Српски Милетић у месту Богојеву 17. марта од 8.30 до 17.30 часова обављаће се радови на уградњи путно метеоролошке станице. У току радова доћи ће до заузимања једне саобраћајне траке у смеру Богојево – Апатин, са наизменичним пропуштањем возила.