in

Вулин на Дан општине Сребреница: Док Вучић води Србију, Република Српска ће бити наш приоритет

Сребреница –

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је данас на свечаном обележавању Дана општине Сребреница да ће за Републику Србију, док је води председник Александар Вучић, Република Српска бити приоритет и да ће сви Срби где год да живе бити чувани и помагани.

 

„На сваки начин чинимо све што можемо да тамо где год Срби живе буде развоја, мира и прогреса. Радујем се што могу да сведочим како се Сребреница развија и како напредује. Поносан сам што Република Србија коју води председник Александар Вучић бар неким малим делом учествује у развоју вашег града“, рекао је министар полиције Александар Вулин на свечаној седници Скупштине општине Сребреница.

„Док Александар Вучић води Србију, Република Српска ће бити наш приоритет, а сви Срби где год да живе чувани, помагани, брањени. Сви који живе са Србима могу да рачунају на захвалност Републике Србије на подршку и на помоћ. Не може једном народу бити добро, ако другом народу није подједнако добро. На нама је да овој прелепој деци обезбедимо мирну и сигурну будућност и на нама је да будемо достојни наде коју наша деца представљају“, истакао је министар полиције Србије.

вулин,дан, општине, сребрница

Министар унутрашњих послова је честитао свим грађанима Сребренице њихов празник, пожелевши им даљи напредак и развој.

„Срећан сам и радостан што овај свечани дан прослављамо једни са другима и једни уз друге“, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.