in

Abazović: Đukanovićeva ostavka očekivana – JMU Radio-televizija Vojvodine

Abazović: Đukanovićeva ostavka očekivana – JMU Radio-televizija Vojvodine

Abazović je novinarima, nakon polaganja kamena temeljca za zgradu za zaposlene RTCG-a, kazao da je ostavku Đukanovića i ranije najavljivao.

Za mene je potpuno očekivana, ja sam je negde i pre najavljivao. Neka ljudi pogledaju izjave iz prethodnog perioda i sve će im biti jasno, rekao je Abazović. On je naveo da to sada ne treba dodatno komentarisati.

Idemo dalje, imamo puno drugih obaveza, šta se dešava unutar jedne partije ne bi trebalo dodatno da nas interesuje. Završena je jedna era, treba da počne nova era za Crnu Goru i neka se građani mire, poručio je on.

Abazović je kazao da je u kontekstu parlamentarnih izbora to interni problem DPS-a. Fokus je na drugim stvarima, da se gradi Crna Gora, da pripremamo turističku sezonu, ko hoće da se sprema za izbore i da pravi kalkulacije ima tu mogućnost, mi to možemo da radimo van radnog vremena, rekao je Abazović i istakao da ga ne interesuje šta se dešava unutar ili izvan DPS-a, prenela je agencija Mina.

Đukanović je ostavku na funkciju lidera DPS saopštio juče stranačkom Predsedništvu. Glavni odbor DPS bi o ostavci Đukanovića trebalo da raspravlja danas, a kako je najavljeno vršilac dužnosti lidera DPS do stranačkog kongresa i izbora novog obavljaće šef poslaničkog kluba Danijel Živković.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /