in

Dečak ubio druga iz vazdušne puške u Brčko distriktu

Dečak ubio druga iz vazdušne puške u Brčko distriktu

Iz hitne medicinske službe Brčko distrikta doktorka Jasna Bradonjić potvrdila ja da su primili poziv u kome je rečeno da je dečak pogođen usled nesmotrenog korištenja vazdušne puške.

Ekipa medicinske pomoći izašla je na teren i nesrećni dečak je prevežen u Bolnicu Brčko gde je dežurni hirurg konstavovao smrt maloletnog deteta, rekla je Bradonjić, prenela je Fena.

Portparol Policije Brčko distrikta BiH Dževida Hukičević potvrdila da je iz službe Hitne medicinske pomoći policiji prijavljen događaj u naselju Ilićka, čiji su akteri bili maloletne osobe, a koji je za posledice imao tragičan ishod.

Sa prijavom i njenim sadržajem upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva Distrikta pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne mere i radnje, saopšteno je iz Policije.

Lokalni mediji prenose da se radi o petnaestogodišnjaku, kojeg je pogodio vršnjak prilikom nesmotrenog korištenja vazdušne puške, te je smrtno stradao.

Iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH saopštili su da je naređena obdukcija tijela petnaestogodišnjaka kako bi bio utvrđen uzrok smrti.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /