in

Огласио се министар! Вулин саопштио добре вести из Истанбула: ПУКЛА ЛАЖНА ДРЖАВА КОСОВО

Министар унутрашњих послова Александар Вулин је након усвајања дневног реда Генералне скупштине Интерпола захвалио председнику Вучићу који је, како је навео, много учинио да по трећи пут Приштина не постане члан Интерпола

Дневни ред је усвојен, а лажна држава Косово није се пријавила за чланство у Интерпол на овогодишњем заседању Генералне скупштине Интерпола у Истанбулу. Ово је резултат нашег упорног рада у протеклој години, где смо заједно са Министарством спољних послова Србије уложили пуно напора и успели да стигнемо до десетине земаља и упознамо их са стварним приликама на простору Косова и Метохије – истакао је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, који предводи делегацију Србије на 89. заседању Генералне скупштине Интерпола у Истанбулу.

– Хоћу да се захвалим председнику Александру Вучићу који је много учинио да по трећи пут Приштина не постане члан Интерпола. Оно што је председник Александар Вучић изборио Вашингтонским споразумом немерљиво је помогло да Интерпол не буде поље шиптарског лобирања – изјавио је министар полиције Александар Вулин након усвајања дневног реда на Генералној скупштини Интерпола којим је дефинитивно потврђено да питање чланства Приштине неће бити разматрано.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс