in

ОВАКО ЈЕ ГОВОРИО ПОТОМАК ТАРАБИЋА: Срби који су отишли мораће да се врате због СВЕОПШТЕГ ХАОСА у свету

Јован Тарабић, последњи потомак чувених пророка Јована и Митра Тарабића, твораца Креманског пророчанства, у својој 90-ој години живота решио је да Србима прикаже шта су стварно видели његови славни преци.Јован је преминуо 2014. године, а ево шта је испричао новинарима емисије „Моја Србија“ који су га снимали 2012. године.

Деда Јован наглашава да оригинални рукопис Креманског пророчанства није никада пронађен и да се налази затворен у једној флаши која је зазидана у кући из турског доба у Ужицу.

– Моји Тарабићи су јасно казали да долази време ратова, да ће ударити брат на брата, пријатељ на пријатеља, да ће бити тешко народу. Питао је Прота Захарије свог кума Митра: Када ће бити народу тешко? Биће му најтеже када се десе грађански ратови, јер се неће знати ко ће против кога и са ким ратовати, ко ће коме бити пријатељ а ко непријатељ, па ће доћи време да се каже: Устаните Ви мртви да легнемо ми живи!

Није узалуд парола Само слога Србина спасава, мада је за данашње прилике, а нашу срамоту, прикладнији слоган Србин Србина секиром сече, каже старина Тарабић.

Јован наставља причу о Креманском пророчанству где је јасно казано да нас очекују еколошке катастрофе у целом свету, економска криза највећих размера, разне епидемије…

– Сви Срби који су отишли из Србије мораће да се једног дана због свеопштег хаоса у свету врате у своју отаџбину да ту пронађу мир и спас. Сведоци смо шта ураган и цунамији чине Америци, све је то Божија казна. Ничија сила није Богу мила. Западном свету се не пише ништа добро јер ничија није горела до зоре, како су заслужили тако ће и проћи. Бог је милостив, али даје само по заслузи.

Ни ми Срби нисмо више оно што смо некада били, наставља Тарабић, погазили смо своју веру и обичаје, док су наши комунисти бранили Србима да буду верници, да верују у Бога, да иду у цркву, славе крсну славу и негују национални идентитет.

Пророчанство да ће сви Срби стати под једну шљиву су измислили наши непријатељи, али су се грдно преварили јер ће Србија опстати упркос свим недаћама. Када почне општи рат, Србија неће у томе учествовати, али ће зато сви журити да дођу у нашу земљу како би пронашли мир и сигурност. Овде мислим на све народе од Европе до Америке. Ми смо богата земља са великим природним богатствима. Нажалост, очајни политичари су све продали странцима.

Што се тиче општег рата, упозорава Јован, главна битка ће се водити између Русије и Турске и то у рејону некадашњег Цариграда. У Креманском пророчанству пише да ће, када почне општи рат, наићи човек са Истока на белом коњу и казати: Стој народе, Бог на небу Цар на земљи. Тај човек није Тито како су многи комунисти лагали народ, већ се ради о будућем руском цару који ће ослободити све православне и српске земље. Где ће бити српска кућа, то ће бити српско.

Крушевац ће бити престоница наше државе, а Цариград ће поново припасти православнима. И Косово ће поново бити наше.Изнад свега вера у бога ће спасти људе, пост, покајање и доброчинство. Онај ко цени себе и поштује он ће ценити и другог, у супротном опстанка нема. Ипак, сигуран сам да иду боља времена за српски народ.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Гласзападнесрбије.рс