in

Трагедија која је потресла јавност! ПОГИНУЛА ДЕВОЈКА НАШЕГ ПЕВАЧА

Члан групе „In Vivo“ Невен Живанчевић доживео је тежак губитак 2012. године!

Члан групе „In Vivo“, коју су чинили Игор Маљукановић и Невен Живанчевић, преко ноћи су стекла велику популарност, али један трагичан догађај променио је све.

Наиме, 3. новембра 2012. године, Невенова девојка, Невена Драгутиновић, настрадала је у саобраћајној несрећи, када ју је на углу Француске и Улице цара Душана, у Београду, аутомобилом усмртио кошаркаш Кимани Френд са Јамајке, који је био у алкохолисаном стању.

Невена и Невен забаваљали су се шест година, а певач је био дубоко убеђен да је она жена његовог живота.

Певач је био на турнеји у Бечу када је Невена погинула, а када је сазнао, одмах се вратио у Србију, како би био уз њену породицу.

Неколико дана након што је трагично погинула, Живанчевић је на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук објавио потресну поруку којом се опростио од девојке.

– Оног јутра кад ми је отац с очима пуних суза рекао да си синоћ погинула, тог тренутка је све у мени стало… Тог јутра сам и ја погинуо… Принцезо мог живота, тебе нема… Све сам могао да помислим, и да ћеш можда једног дана отићи, да ћемо се посвађати око глупости, све… али, да ће те неко убити и да ћу остати без тебе преко ноћи, то нисам могао. Пре три дана сам ти рекао оно што сам и много пута, а то је да желим да остарим с тобом. Ушао сам у наш стан, љубави, дозивао сам те, вриштао сам, плакао… Бацио сам се на кревет миришући твоје ствари. И шта сад? Ретки знају колико смо се волели, а још ређи ће то некад и доживети, јер знам да је ово била највећа љубав овог века! Половина мога тела је твоја, половина мога срца је твоје, живимо и даље заједно, нема краја. Љубим те, сну мој – написао је тада Невен.

Након њене погибије, Невен се ретко појављивао у јавности, а ретке су биле и прилике када је о њој причао у медијима.

Међутим, након изввесног времена дана, када је смогао снаге, група „In Vivo“ објавила је песму „Живот уназад“, коју је Невен написао и у потпуности посветио Невени.

– А ја живео бих сад, овај живот уназад, више те љубио, боље те чувао. А ја живео бих сад, ово мало година, са тобом уназад, заувек уназад – део је песме посвећене трагично преминулој Невени.

Након те песме, Невен се поново повукао из јавности, а са њим и други члан Игор, и прошло је много времена док нисмо чули нову песму овог двојца.

Он је гостујући у једној емисији прошле године признао да је сада у срећној вези, први пут након 2012. године и да се коначно вратио послу, преноси Србија Данас.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс