in

Postoji samo jedan način da se pobedi SAD

Postoji samo jedan način da se pobedi SAD

Predsednik Instituta Bliskog istoka, politikolog Jevgenij Satanovski u emisiji „Solovjov UŽIVO“ ispričao je koji je to jedini pravi način da Rusija pobedi SAD.

Postoji samo jedan način da se pobedi SAD u geopolitičkoj konfrontaciji Rusije. To je izrazio politikolog i orijentalista Jevgenij Satanovski.

Ekspert je podsetio da SAD igraju prljavu igru protiv Ruske Federacije, pokušavajući da destabilizuju konkurenta kroz lokalne sukobe u blizini svojih granica.

Da bi pobedili Vašington, Moskva takođe treba da prekrši pravila. Po mišljenju politikologa, Kremlj bi trebalo da koristi taktiku Bele kuće.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

„Možemo uzvratiti samo ako postupamo na isti način, stvarajući neprijatelju probleme u sopstvenoj kući i na celoj teritoriji koju je u stanju da pokrije. Gde god postoji prilika da se stvore ovi problemi, oni se moraju stvoriti“, naglasio je Satanovski u emisiji Solovjov uživo.

Ranije je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov govorio o ciljevima agresivne politike SAD i Evrope. Diplomata je uveren da Zapad namerava da nanese Rusiji poraz bez mogućnosti brzog oporavka.

 

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /