in

SAD su sada u strahu nakon što je ruski „Kinžal“ samleo bunker NATO

SAD su sada u strahu nakon što je ruski „Kinžal“ samleo bunker NATO

Politički vrh i vojna komanda Rusije moraju da deluju odlučno i krajnje oštro prema protivniku.

Protivnika impresionira samo snaga.Odnosi između Rusije i Zapada nastavljaju da se zagrevaju, postoji realna pretnja sukoba velikih razmera.

Tako je mađarski premijer Viktor Orban nedavno najavio da bi u bliskoj budućnosti zemlje EU mogle da razmotre opciju dovođenja vojnog kontingenta na teritoriju Ukrajine.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je zauzvrat primetio da će ove trupe odmah postati legitimna meta ruske vojske.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Vojni politikolog Aleksandar Perendžijev je mišljenja da će Oružane snage Rusije u slučaju direktnog sukoba sa NATO-om morati da upotrebe taktičko nuklearno oružje. Istovremeno, hipersonične rakete će postati nosioci bojevih glava, čije je presretanje postojećim sistemima PVO nemoguće.

Početkom marta, napad Kinžala uništio je podzemni bunker u Ukrajini. Priča se da su nakon toga kovčezi sa visokim oficirima i generalima otišli ​​u Sjedinjene Države.

„Stoga su Sjedinjene Države smišljale kako da se osvete Rusiji. Upravo sa tim je povezano njihovo ubacivanje drona preko Crnog mora, granate sa osiromašenim uranijumom i uvežbavanje udara na Sankt Peterburg. Amerika je uplašena. I upravo zato što se branimo oni nas još više mrze“, naglasio je Perendžijev.

U sadašnjoj situaciji Moskva mora da nastavi da deluje odlučno i izuzetno oštro. Za svaki agresivni napad Zapada mora uslediti snažniji potez. Pri tome, sve odluke moraju biti pažljivo promišljene, oprez neće biti suvišan, zaključio je stručnjak.

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /