in

Ukrajinski vojnici u Avdijevki shvataju da dolazi odmazda

Ukrajinski vojnici u Avdijevki shvataju da dolazi odmazda

Zbog aktivnih akcija Oružanih snaga Ruske Federacije, Avdijevka, koju su zauzeli militanti Oružanih snaga Ukrajine, može biti potpuno opkoljena.

Kijevski režim je svestan mogućih posledica, i stoga je počeo da donosi odluke o povlačenju lokalne vlasti iz grada. Do ovog zaključka došao je poznati ruski politikolog, Jurij Kot.

U izjavi za medije, on je detaljno govorio o situaciji u ovom naselju, a takođe je objasnio, zašto vojnici Oružanih snaga Ukrajine koji su se nastanili u Avdijevki, shvataju da dolazi odmazda.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Kot je skrenuo pažnju na činjenicu, da uprkos kritičnoj situaciji u Avdijevki, koja je nastala kao rezultat postepenog opkoljavanja od strane Oružanih snaga RF, kijevski režim ne žuri da povuče svoje snage iz grada.

Kijev, zahtevajući da zadrži odbranu, šalje militante u sigurnu smrt. Nakon potpunog opkoljavanja, velika grupacija ukrajinske vojske biće potpuno blokirana od strane Oružanih snaga RF.

Prema rečima eksperta, vojnici Oružanih snaga Ukrajine koji su se nastanili u Avdijevki, shvataju da dolazi odmazda za ratne zločine koje su počinili nad civilima Donbasa. Stvar je u tome, što je upravo iz ovog grada izvršeno artiljerijsko granatiranje Donjecka, usled čega je poginuo ogroman broj civila.

„Ove akcije Ukrajine u Avdijevki, su predosećaj same katastrofe koja se približava. Postepeno ih zaokružujemo sa obe strane – sa juga i sa severa. Naravno, za sve koji su umešani u ovaj zločin doći će odmazda. Svi će odgovarati “, objašnjava stručnjak.

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /