in

Милојевић: Поштовање Партизану, али спремни смо за “фајт”

“Познајем филозофију игре колеге Петрића, Партизан има квалитет, имају наше поштовање, али кад крене утакмица показаћемо да смо ми ти који хоћемо да контролишемо утакмицу, играмо за гол и на крају имамо добар резултат, изјавио је Милојевић на конференцији за медије.

Црвено-бели нису славили у Хумској од 2016. године, а Милојевић истиче да та статистика свакако не прија, али да је најважнији циљ бити први у мају.

“У другој улози сам био присутан, није лако играти тамо, осећају се добро у својој кући, битно је да затворимо њихове квалитете. Добри су у транзицији, прекиду, али ако ми уђемо у “фајт” како треба мислим да можемо да надвладамо”, казао је Милојевић.

Пресудна је борба за другу лопту, очекујем меч са пуно жара и интензитета и очекујем да моји играчи остану мирни, навео је Звездин тренер и додао да није мађионичар, да је одавно схватио да је тим најзаслужнији за победу, да је тренер крив за пораз, а да од навијача тражи само подршку.

Милојевић је истакао да му се против Јавора допало јединство тима у другом полувремену и додао да су сви играчи на располагању, укључујући Охија и последње појачање Калифу Кулибалија.

“Имамо квалитета да их нападнемо и са двојицом нападача и са једним. Постоји добра могућност за варијације, свако ко буде играо уклопиће се, најмање је битно ко ће играти, него како ће играти цела екипа”, поручио је Милојевић и прокоментарисао физичку спрему тима, посебно после “шока против Макабија”.

“Мислим да смо физички спремни, да се добро радило код претходног стручног штаба, али ја сам такав човек да мислим да може увек боље”, закључио је Милојевић.

Вечити дерби, у оквиру деветог кола Суперлиге, игра се сутра од 20 сати на стадиону Партизана.