in

Нови тим за нове победе ЖОК “Срем”

СРЕМСКА МИТРОВИЦА –

Одбојкашице „Сремаˮ из Сремске Митровице увелико се припремају за предстојећу такмичарску сезону планирану за средину октобра, која ће први пут имати дванаест екипа. Осим тренажног процеса, као и већину наших суперлигашкох екипа, и Сремице мучи коначан састав тима са којим ће наступати у наредној такмичарској сезони, јер је због броја суперлигашких екипа додатно сужен избор квалитетних одбојкашица у нашој земљи.

“Као и већина наших клубова, припреме смо почеле 8. августа у знатно измењеном саставу у односу на прошлу годину јер је већина наших играчица напустила клуб. Ипак, успели смо да у клуб доведемо и неколико играчица са којима би требало да играмо запажену улогу у нашем домаћем шампионату. Наш тим је појачала репрезентативка Босне и Херцеговине Драгана Стевановић, која игра на месту техничара, затим коректорке Ана Сарић и Минаја Драшаковић, средњаци Тијана Јовановић и Милица Живановић и на месту либера Љубица Драшковић. У фази смо разговора са квалитетним одбојкашицама на месту примача и њиховим доласком у клуб заокружили бисмо ростер за ову сезону. Надам се да ћемо поновити и у овој такмичарској сезони бити резултатски стабилан и квалитетан тим увек расположен за надигравање без обзира ко је са друге стране мрежице“ – каже шеф стручног штаба одбојкашица „Сремаˮ Мирјана Мусулин.

У протеклој сезони изузетно млад тим одбојкашица „Сремаˮ из Сремске Митровице у конкуренцији десет суперлигашких екипа био је седми.