in

Dizanje tegova: Selektor Pantelić odredio tim za Jerevan

Dizanje tegova: Selektor Pantelić odredio tim za Jerevan

Posle kontrolnih mečeva u Budimpešti, selektor Zoran Pantelić odredio je konačan spisak putnika za evropski šampionat. Boje Srbije na ovogodišnjem kontinentalnom šampionatu će braniti Tamaš Kajdoči (Spartak Subotica), Radmila Zagorac (Herkules Bač) i Sonja Bijelić (Herkules Bač). Stevan Vladisavljev i Tamara Arunović zbog povreda neće putovati u Jermeniju.

„Posle mesec dana priprema u Baču, mislim da je forma naših reprezentativaca dobra a to nam je pokazala generalna proba proteklog vikenda na „Kupu Budimpešte“. Evropski šampionat je i kvalifikacioni za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, pa bi plasman naših takmičara među prvih deset u svojim kategorijama bio istorijski uspeh, jer bi Srbija po prvi put imala učesnike Olimpijskih igara i u ovom sportu. Naravno uz malo sportske sreće priželjkujemo i odličje iz Jerevana“, kaže selektor naše reprezentacije Zoran Pantelić.

Naši dizači već danas nastavljaju osmodnevnu glazuru forme u Somboru u teretani „Radničkog“. Naša repezentacija će put Jerevana krenuti 12. aprila.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /