in

Корона „букти“ у Звезди, још 11 позитивних, одложена утакмица са Фенербахчеом у Евролиги

Како се наводи, на последњим тестирањима сем Радоњића, позитивни су његов први помоћник Горан Бошковић, члан стручног штаба Никола Бирач, као и првотимци Бранко Лазић, Лука Митровић, Остин Холлинс, Нејт Волтерс, Огњен Добрић, Стефан Марковић, Марко Симоновић и Маик Цирбес.

„Као и у претходном случају Николе Калинића (у изолацији од прошлог викенда), сходно свим здравственим мерама и препорукама лекара, сви чланови нашег клуба који имају позитиван налаз, наредни период провешће у изолацији и уз надзор клупских лекара“, наводе из клуба.

Одложена утакмица Звезде и Фенербахчеа у Евролиги

Утакмица 19. кола Евролиге између кошаркаша Црвене звезде и Фенербахчеа одложена је због великог броја позитивних на корона вирус у редовима црвено-белих, саопштено је из елитног такмичења.

Како се наводи, меч који је требало да се игра у четвртак од 18 сати, одложен је на захтев Звезде, која тренутно није у могућности да обезбеди минимум од осам играча за предстојећу утакмицу.

Нови термин биће саопштен накнадно,а према посебним регулативама које су усвојене једна утакмица током пандемије може бити одлагана три пута.

Звезда је пре два дана због позитивног теста остала без Николе Калинића, а на данашњим тестирањима утврђено је чак 11 нових позитивних случајева.