in

Kraj sezone za košarkašice Vojvodine (AUDIO)

Kraj sezone za košarkašice Vojvodine (AUDIO)

Novosadski klub zauzeo je 4. mesto u najvišem rangu domaće košarke sa 13 pobeda i 9 poraza. U plej-ofu u dva meča bolja je bila ekipa Crvene zvezde. U nacionalnom kupu, Vojvodina 021 iznenađujuće je eleminisana u četvrfinalu od Partizana.

Najveći uspeh ostvaren je u regionalnoj „WABA“ ligi u kojoj su igračice Aleksandra Jovanovića osvojile treće mesto, bronzane medalje i pehar.

Roster Vojvodine 021 koji je izneo proteklu sezonu: Žaklina Janković, Lena Radulović, Tina Selaković, Marina Stojić, Katarina Jakovljević, Lana Marić, Šareka Meknil, Destini Tomson, Milica Mitrović, Kristina Marjanović, Milica Selaković, Anastasija Bokan, Bojana Živković, Ana Kerleta, Ivana Majstorović, Teodora Slavnić i Tijana Đukić.

Stručni tim, osim glavnog trenera Aleksandra Jovanovića, čine i njegov prvi saradnik trener Nenad Srdić, kondicioni trener Đorđe Radovanović i fizioterapeut Nenad Rakočević.

Utisci trenera Aleksandra Jovanovića o završenoj sezoni.

Mlada košarkašica Vojvodine 021 Marina Stojić sezonu je završila kao najbolji asistent u domaćem prvenstvu. Njeni utisci o sezoni.

Seniorski tim ide na odmor, a borbu za trofeje nastavljaju juniorke, kadetkinje i pionirke Vojvodine 021.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /