in

Ljubitelje fudbala u Subotici sutra očekuje prava poslastica

Ljubitelje fudbala u Subotici sutra očekuje prava poslastica

U proteklih šest kola fudbaleri Spartaka zabeležili su četiri remija, odnosno po jednu pobedu i poraz. To i nije tako loš bilans ako se zna da su među tim utakmicama bila i uvek neugodna gostovanja u Kragujevcu, Kruševcu i Bačkoj Topoli. Nedavno je na klupi subotičkog superligaša Ljubišu Dunđerskog zamenio Milan Milanović, koji nije imao mnogo vremena za neke velike promene pred nastavak prvenstva. Fudbaleri Spartaka znaju šta Crvena Zvezda predstavlja u domaćem fudbalu, ali se nadaju da mogu da ostvare pozitivan rezultat.

„Mi u svaku utakmicu ulazimo sto posto. Imamo dovoljno optimizma pre duela sa svakim rivalom. Naravno, Zvezda je jedna i imamo respekt prema njima, ali ne bojimo se nikoga i ulazimo u utakmicu sto posto. Verujemo u pobedu, naravno. Došao je novi šef, i za sada je sve dobro. Nama je cilj da ne izgubimo ni jednu utakmicu do kraja i da uzmemo što više bodova”, kaže Srđan Hrstić, prvotimac FK Spartak Ždrepčeva krv.

Subotičani očekuju veliku podršku navijača, podršku koja im je neophodna da bi se na kvalitetan način suprotstavili šamionu Srbije.

„Pozvao bih publiku da bude maš 12 igrač, da nas podrže, jer biće to jedna dobra fudbalska predstava”, dodaje Hrstić.

Utakmica između Spartaka i Crvene Zvezde na Gradskom stadionu u Subotici igra se u sredu, 5.aprila, sa početkom u 18 časova i 45 minuta.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /