in

Новак Ђоковић стигао у Београд, заобишао медије

Долазак Ђоковића у Београд изазвало је велику пажњу медија, који су распоређени на две локације испред ВИП улаза и на међународним доласцима.

Ђоковић је депортован јуче из Аустралије, пре почетка првог грен слема у сезони, а након пресуде Федералног суда.

Новак Ђоковић је стигао рано јутрос у Дубаи након што је његова депортација из Аустралије, због обавезне вакцинације против ковида-19, угасила наде светског тенисера број један да ће одбранити титулу на Аустралијан опену, јавља агенција AP.

Авион компаније „Емирејтс“ са Ђоковићем слетео је у Дубаи из Мелбурна после 13 и по сати лета.

Новак је фотографисан на међународном аеродрому у Дубаију, а Ројтерс јавља да је најбољи тенисер света правио селфије са навијачима на аеродрому.

„Хеј друже, извини због онога што се догодило“, рекао је један човек док је спуштао маску за лице да би направио фотографију са Ђоковићем, који је задржао своју маску док је чекао одмах поред ваздушног моста да његова пратња изађе из авиона.

Док су његов тренер Горан Иванишевић и још двојица у његовој пратњи седели у бизнис класи, Ђоковићу је омогућена приватност прве класе за ноћни лет „Емирејтса“ који траје 14 сати.

Ђоковић је по изласку из авиона стајао сам, носио је тениску торбу и држао пасош, док је чекао да његова три сапутника изађу из авиона.

Ђоковић је касније виђен у авиону који би требало да слети у Београд у 12.10 по средњеевропском времену, наводи агенција AP.