in

Радоњић пред Атину: Задовољство због Купа мора кратко да траје

Црвена звезда освојила је Куп Кораћа победом против Партизана 85:68, а финале је отворила серијом 10:0.

„Било је значајно што смо тако почели меч, али Партизан је одмах реаговао. Успели смо да поправимо игру поново и да до полувремена створимо разлику која нам је омогућила да и у наставку имамо контролу утакмице“, рекао је Радоњић за РТС.

Црвено-бели су убедљивом игром током целог меча одбранили Жућкову левицу освојену прошле године у Новом Саду и тако дошли до 11. трофеја националног купа у клупској историји, а Радоњић је упитан и када је помислио да је његов тим обезбедио трофеј.

„Не мислим да је то добар начин размишљања. Гледали смо како се одвија меч, покушавали да спроведемо у дело оно што смо планирали и тако чекали крај меча“, рекао је Радоњић.

Због друге техничке грешке он је морао меч да заврши у свлачионици.

„То није било лагано за мене, али на крају смо успели да славимо, тако да смо задовољни дошли из Ниша. Наше задовољство мора кратко да траје јер смо почели већ припреме за наредни меч“, рекао је он.

Радоњић је истакао да његов тим очекује веома тежак распоред у наставку сезоне, али подсећајући и да је тежак период иза његовог тима, посебно имајући у виду у једном моменту доста комплексну ситуацију са корона вирусом.