in

Станковић: Мотив је највећи, тешко је не мислити о дербију

Звезда сутра у 23. колу Суперлиге од 13 сати игра против Пролетера.

„Утакмица против Радничког била је показатељ добре форме, где смо од првог до деведесетог минута наметнули јак ритам. Лопта једноставно није хтела у гол, али ако наставимо тако, сигрно је да ће се у неком тренутку и тај проблем отклонити и да ћемо постати ефикаснији“, изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Звездин тренер додао је да су сви играчи спремни, укључујући и нападача Охија.

„Надам се да ће недавна победа у Купу бити прекретница у наставку сезоне. Видео сам велику жељу и мотивацију код момака, били су група која је желела да иде даље у том такмичењу и сигурно да то може бити прекретница. Верујем да ћћ бодовни заостатак код играча створити још већи жар и жељу за победом. Од почетка припрема стално о томе причамо. Мотив не може да буде већ и нико не може више од нас да жели победу“

Поменуо је Станковић и предстојећи вечити дерби, који је на програму 27. фебруара од 18 часова.

„Тешко је да се не мисли о дербију. То је утакмица од великог значаја за наш клуб, наше навијаче, али и нас саме. Пре дербија морамо да завршимо озбиљан посао, а то је Пролетер. Без те утакмице не можемо да гледамо напред. Има и момената када причамо о дербију и колико је тај меч важан, али смо сви усресређени на сутрашњи меч. Опет кажем, ако дође поклон пре дербија, ми ћемо га оберучке прихватити. То сам много пута рекао. Ми морамо да будемо прави у Новом Саду, да би ако дође до кикса, наплатили тај кикс“, закључио је Станковић.