in

МАСКИРАНИ ХУЛИГАНИ НАПАЛИ ЉУДЕ: Лажни СНС сватови без младе и младожење пробијају блокаду (ВИДЕО)

Током јучерашњег дана одржани су еко протести широм Србије, а кратак резиме блокаде магистрале на Бистрици једног од корисника друштвених мрежа изазвао је лавину коментара.

Наиме, извесни Милан је у својој објави до детаља објаснио како су „ботови“ покушали да пробију блокаду, али наравно у томе успели нису.

„Кратак резиме данашње блокаде на Бистрици. Магистрала на Бистрици блокирана по плану, сат времена, између 14х и 15х. Возила Хитне помоћи уредно пропуштана, уз пропратни аплауз. Ботовске бригаде из Прибоја и Пријепоља свим силама трудише се и упираше да изазову инцидент и направе ескалацију сукоба. Није им прошло. Људи су, пазите сад, лажирали сватове, са све барјацима, заставама и десетином возила у колони, не би ли пробили блокаду. Ни то им није прошло, наравно. „СВАТОВИ“, а усред Божићног поста, нису имали ни младожењу, ни младу. Нису имали чак ниједног женског члана. И ово није чланак из Зоне Сумрака. Ово се заиста данас десило на Бистрици. Сватови сачињени искључиво од мушкараца“, пише у објави Милана Кашерића.

Подсетимо, грађани широм Србије јуче су се окупили на неколико десетина локација у 14 сати, а након два сата блокада почели су да се разилазе. Скупови су прошли без већих инцидената, али је заблежен немио догађај на Новом Београду када је бахати возач ударио једну девојку, док су у Новом Саду и Београду инциденте правиле хулиганске групе које су демонстранти успели да растерају.

Погледајте видео

Извор: Нова/Србија јавља