in

Tramp uoči odlaska pred sud: Tragičan dan, SAD marksistička zemlja trećeg sveta

Tramp uoči odlaska pred sud: Tragičan dan, SAD marksistička zemlja trećeg sveta

U i-mejlu pod nazivom “Moj poslednji i-mejl pre mog hapšenja”, poslatom osobama na njegovoj i-mejl listi, u kojem se nalazi i link za prikupljanje sredstava, Tramp je tražio od ljudi da “daju svoj doprinos kako bi spasili Ameriku”, prenosi Bi-Bi-Si.

Tramp je potom objavio poruku na svojoj društvenoj mreži “Truth” (Istina), u kojoj je kritikovao lokaciju u NJujorku na kojoj bi trebalo da se pojavi pred sudom kao “veoma nepravedno mesto” jer je, kako tvrdi, u nekim oblastima samo jedan odsto birača glasalo za republikace.

Tramp je takođe nazvao sudiju pred kojim bi trebalo da se pojavi kao “veom pristrasnog” i optužio njega i njegovu porodicu da su poznati po tome što ga mrze.

Snimatelj Donalda Trumpa putovao je s njim od Floride do Njujorka kako bi dokumentovao šta se događa iza kulisa predaje bivšeg predsednika SAD, prenosi Si-En-En pozivajući se na dva izvora upoznata sa Trampovim planovima.

U sudnici bez kamera, dozvoljeno fotografisanje pre početka suđenja Trampu

Mediji su tražili da bude dozvoljeno snimanje u sudnici tokom današnjeg pojavljivanja bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa pred sudom u Njujorku, ali se tom predlogu usprotivio Trampov pravni tim, ocenjujući da bi to stvorilo atmosferu nalik cirkusu na suđenju.

Sudija je, međutim, odlučio da ce pojedinim foto-reporterima biti dozvoljeno da fotografišu nekoliko minuta pre nego što suđenje zvanično počne, prenosi BBC.

Tramp je juče privatnim avionom doputovao iz Mar-a-Laga na Floridi u Njujork, a dočekale su ga desetine medijskih ekipa.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /