in

Žena platila kaznu „uprkos njegovoj volji“

Žena platila kaznu „uprkos njegovoj volji“

Za vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića uplaćen celokupni iznos novčane kazne od 200.000 dinara i on je od danas slobodan čovek.

To je za list Danas potvrđeno u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

„Sud je doneo rešenje kojim se obustavlja izvršna kazna od šest meseci zatvora. U vezi sa tom odlukom, dozvoljena je žalba Višem sudu u Beogradu u naredna tri dana, s tim što žalba ne zadržava izvršenje rešenja po kojem je Vučićević oslobođen zatvorske kazne“, potvrđuju u sudu.

„Moj advokat, uprkos mojoj izričitoj zabrani, dao je mojoj ženi instrukcije za plaćanje i ona je onda platila. Protiv moje volje“, izjavio je za Danas vlasnik Informera, Dragan J. Vučićević.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

On je izašao iz zatvora nakon samo dva dana. Ranije, Vučićević je tvrdio da će ostati čitavih šest meseci.

„To je istina. A istina vas, znam, ne interesuje previše. Svejedno ćete opet napisati ono što ste unapred smislili, neku novu hejtersku pljuvačinu. Samo napred, Katarina. Želim vam sve najbolje“, poručio je Vučićević novinarki Danasa, nakon izlaska iz zatvora.

Nešto ranije danas, Vučićevićev advokat Boris Bogdanović je, na pitanje Danasa o puštanju na slobodu njegovog klijenta, odgovorio da „nema komentar“.

(Danas.rs)


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /