in

Kako je Moka Slavnić našao ženu svog života u 74. godini

Kako je Moka Slavnić našao ženu svog života u 74. godini

Devojka Moke Slavnića je poznata umetnica.

Legendarni košarkaš Moka Slavnić priznao je da je pronašao novu ljubav u 74. godini i da nikada nije bio srećniji.

„U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Kažem joj da su me i druge volele, ali ona to čini snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina“, otkrio je Slavnić za domaće medije.

Foto:printscreen/instagram.com/marinarajevic

U međuvremenu se saznalo da je njegova nova devojka Tamara Niketić, operska pevačica i solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu.

Rođena je u Baru i naslednica je slavnih predaka, koji su bili i ratnici i umetnici. Paralelno je završila gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, a u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti.

Tamara je u Operi Narodnog pozorišta počela da radi kao statista 2002. godine.

Pored toga, ona je javnosti poznata i kao tetka fudbalera Vujadina Savića.

„Marina Rajević Savić mi je sestra. Mislim da je njena porodica primer kako treba da izgleda prava srpska porodica“, izjavila je svojevremeno Tamara.

razlika u godinama

Ona je bila i velika prijateljica Isidore Bjelice, a na njenoj komemoraciji se pojavila skroz u belom. Ona je na ovaj način odala počast Isidori koja je, inače, imala želju da je isprate obučeni u belom.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi

Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /