in

19. februara nastupa vladavina Riba i evo šta to znači za svaki znak

Ovo je prognoza za svaki znak horoskopa.


Dan u kome ste rođeni ODREĐUJE SUDBINU: Utorak stvara vođe, petak romantike, a ovaj dan ISTINSKE SREĆNIKE!

Ovan

Sezona Riba za Ovnove je poput dubinskog čišćenja. Sada je vreme da se posvetite raščišćavanju i organizovanjusvog života, bilo da je to prostor oko vas, odnosi ili navike koje više ne služe vašem najboljem interesu.

Iako je prirodno za Ovnove biti usmeren na čvrstu strukturu i red, energija Riba može ih izazvati svojom protočnom prirodom. Ovaj period može se činiti pomalo uznemirujućim jer se osećate manje fokusirano nego inače, ali upravo u tom osećanju može da leži neverovatna magija.

Pokušajte da se povežete sa svojim dubokim osećanjima i istražite šta vas zaista pokreće.

Bik

Sezona Riba poziva Bikove da prihvate završetke. Ako postoji nešto što želite da dovršite ili završite, sada je vreme da usmerite svoju energiju u tom smeru. Iako završeci mogu biti izazovni, oni često otvaraju vrata novim počecima. Nemojte previše da se brinete o tome kako će ti novi počeci izgledati; umesto toga, fokusirajte se na sadašnji trenutak i verujte da će se sve posložiti na svoje mesto.

Jupiter i Uran se približavaju vašem znaku i donose obećanje promena i iznenađenja.

Iako se ta promena možda neće odmah desiti, osećaj njenog približavanja može biti snažan. Ovo je vreme za otvorenost prema novim idejama i mogućnostima.

Blizanci

Kako sezona Riba doseže svoj vrhunac, Blizanci mogu da osećaju naglasak na svojoj karijeri ili osećaju svrhe. Ako se pripremate za velike promene ili završetke, ovo je povoljan trenutak da krenete prema njima. Možda ćete dovršiti projekat na kom ste dugo radili ili osetiti da vaša kreativnost konačno dobija konkretniji oblik.

Osim karijere, porodica i dom biće važni motivatori tokom ovog perioda. Možda ćete se osećati podstaknuto da provedete više vremena s porodicom ili se posvetite projektima obnove. Za one koji razmišljaju o proširenju porodice, ovo je takođr povoljan period za planiranje i delovanje.

Rak

Kao i Ribe, Rakovi su vodeni znak, pa se osećaju kod kuće pod energijom Riba. Ovaj period može ih potaknuti na kreativnost i iznošenje svojih kreativnih vizija u svet.

Ako ste radili na nekom umetničkom projektu ili učili nešto novo, sada je pravo vreme da iskoristite svoje talente i veštine. Bez obzira na to na čemu ste radili, ovo je trenutak da dovršite započeto i otvorite se novim mogućnostima.

Lav

Sezona Riba poziva Lavove na opuštanje. Možda ste nedavno bili preplavljeni obavezama, ali sada je vreme da se prepustite protoku života. Ako imate kreativan projekat u umu, ovo je povoljan trenutak da mu se posvetite, ali bez stvaranja pritiska.

Iskoristite ovu energiju za istraživanje, stvaranje i maštanje. Ako se oslobodite očekivanja, možete otkriti nove ideje koje će vas iznenaditi. Odlazak na more ili vreme provedeno u prirodi može biti posebno lekovito za vašu dušu.

Meditacija i vođenje dnevnika takođe mogu da pomognu u smirivanju uma i osećanju unutrašnjeg mira.

Devica

Device dele s Ribama osećaj povezanosti s širom energijom. Ovo je vreme za otpuštanje kontrole i postizanje unutrašnjeg mira. Iako je možda teško napustiti poznate obrasce ponašanja, ovo je prilika da se izazovete i budete malo spontaniji.

Pokušajte nešto novo ili promenite svoju rutinu. Ljubav može biti posebno na umu tokom ove sezone, pa obratite pažnju na poruke i lekcije koje možete naučiti od drugih.

Vaga

Možda vam se čini da je vaš raspored pretrpan, ali sada je prilika da počnete da skidate stvari s liste obaveza. Koristite svoju kreativnu viziju kako biste pronašli rešenja i dovršili započete projekte.

Naravno, život nije samo posao; važno je pronaći ravnotežu i uživati u stvarima koje vas ispunjavaju radošću. Isprobavanje novih hobija ili pohađanje kurseva mogu biti sjajan način da pronađete tu ravnotežu i izgradite osećaj povezanosti s drugima.

Škorpija

Sezona Riba je pravo vreme za razmišljanje o onome što vam je zaista važno. Razmislite o tome što vas čini sretnima i osećate ispunjenima, i što vas može sprečavati da budete svoji.

Ova sezona može naglasiti vaš dom i porodični život, pa razmislite o tome kako produbiti veze s voljenima.

Strelac

Ovo je vreme za odmor i punjenje baterija. Pokušajte da pronađete vremena za smirivanje emocija i vraćanje tela u ravnotežu. Sezona Riba takođe je idealno vreme za završavanje nedovršenih poslova i otpuštanje onoga što više ne želite da nosite sa sobom.

Jarac

Razmislite o svojim vrednostima i ciljevima u životu. Kada jasno definišete što cenite, lakše je donositi odluke i usmeriti se prema budućim ciljevima.

Sezona Riba donosi energiju završetaka, ali takođe pruža priliku za nove početke. Iskoristite ovu priliku za manifestovanje svojih snova i postavljanje ciljeva za budućnost.

Vodolija

Kako Sunce napušta vaš znak, možda ćete osetiti novi nivo jasnoće i smirenosti. Sada je vreme da se oslonite na svoju intuiciju i instinkte. Pripremite se za nove početke i budite otvoreni za sve mogućnosti koje dolaze vašim putem.

Ribe

Srećan rođendan, Ribe! Ovo je vaše vreme da zablistate i posvetite sebi pažnju.

Fokusirajte se na ono što vas ispunjava i čini srećnim. Brinite o svom zdravlju i budite otvoreni za sve mogućnosti koje vam život donosi. Ova sezona je prilika da se oslobodite starih navika i otvorite srce novim iskustvima. Zablistajte!

(Svezazenu)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /