in

3 horoskopska znaka koja će do 19. februrara biti u potpunom paklu

Vaga

Horoskop za Vagu do 19. februara predviđa posla preko glave. Zadužili su vas za nešto što baš i ne smatrate svojim poslom, i to vam nikako ne prija, a ne osećate se dovoljno komforno da to i podelite. Ne budite malodušni i iskoristite ovo kao lekciju i priliku za napredak. Posla će biti uvek, a trenuci u kojima zablistamo čak i kada je na našim plećima više nego što smo očekivali, prilika su da nas neko primeti i nagradi. Već od 19. februara očekujte poboljšanje!

Strelac

Kao da su sve vaše reakcije preterane, i kao da ni sa kim ne možete da pronađete zajednički jezik. Horoskop za Strelca do 19. februara predviđa velike poteškoće u komunikaciji, pa je najbolje da se pripazite i triput merite, jednom sečete, svaku reč koju izgovorite. Dobra vežba za vas će biti da ljudima radije šaljete poruke, nego da razgovarate sa njima na brzaka – bolje ćete moći da promislite o onome što želite da im kažete. Posle 19. februara, vaš šarm, harizma i veštine u komunikaciji se vraćaju na velika vrata!

Vodolija

Horoskop za Vodoliju predviđa energetski pad – osećate se kao da ste predugo na jednom mestu, da ste se učaurili i da nema nikakve radosti na vašem daljem putu. Naravno, nije sve tako crno, astrolozi najavljuju period u kom ćete preispitati šta vam zapravo nedostaje. Ali do 19. februara, osećaj će biti kao da želite da iskočite iz kože samo ako ne budete aktivno radili na tome da shvatite šta vas zapravo muči. Nekad problem koji ne želimo sebi da priznamo, maskiramo tako što ćemo napraviti još dva problema koji su lakši za rešavanje. Ne dozvolite da vas taj impuls povuče.

(Sensa)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /