in

Čuveni astrolog razbija najveće mitove o svakom horoskopskom znaku

Ali ne očajavajte, jer je Psychic Chat Provider preuzeo na sebe da ispravi stvari jednom zauvek! Uz pomoć stručnjaka za vidovnjake i astrologa, Inbaala Honigmana, oni imaju za cilj da razotkriju neke od najčešćih zabluda o znacima horoskopa.


Uskoro počinje VLADAVINA BIKOVA, a ovim znacima će se život okrenuti naopačke: Spremite se za VELIKE LJUBAVNE PROMENE

Stručnjak otkriva najveće astrološke zablude.

Ovan (21. mart – 19. april) – Stalno ste ljuti

Mit: Ovan je uvek ljut.

Istina: Ovan je veseo i razigran, čak i ako se naljuti – njegov bes neće dugo trajati.

Kao vatreni znak, Ovan je poznat po svom eksplozivnom temperamentu, često se doživljava kao stalno ljut – ali ima li istine u tome? Stručnjak za astrologiju Inbaal veruje:

– Ovnom vlada crvena planeta Mars, planeta seksa i rata. Stoga su sve emocije Ovna sjajne. Njihov entuzijazam je bombastičan. Njihova radost je bez premca. Slično tome, njihov bes može pomeriti planine. Na sreću, Ovan može da se nosi sa tako velikim emocijama samo na kratko. Ubrzo se smire i vraćaju svom razigranom ja“.Bik (20. april-20. maj) – lenji ste

Mit: Bikovi su lenji.

Istina: Bikovi su oprezni i daće sve od sebe da pomognu drugima.

Jedna od najčešćih zabluda o Bikovima proizilazi iz ideje da su apatični i lenji. Ali koliko je to istina?

– Bik je zemljani znak, koji je najstabilniji element. Zato ne trče pre nego što prohodaju. Ne rizikuju, vole da se odmaraju i obnavljaju resurse, a opet će ustati ako nešto zatreba. Bik će se potruditi za prijatelje i voljene i biće prvi koji će volontirati ako nešto treba da se uradi.

Blizanci (21. maja – 20. juna) – Dvolični ste

Mit: Blizanci su dvolični.

Istina: Blizanci vide obe strane argumenta.

Ah, prastari trop dvoličnog Blizanca. Budući da je jedan od najneshvaćenijih znakova zodijaka, stručnjak Inbaal se nada da će razbiti ove teške stereotipe o Blizancima:

– Blizanci su predstavljeni simbolom blizanaca, koji ilustruje njihovu dvostruku ličnost. Blizanci mogu da vide obe strane svađe i mogu biti i za i protiv mnogih važnih pitanja. Ne izgleda sjajno kada se slažu sa jednom stranom, a onda se slažu sa potpuno suprotnom, ali slušaju i prihvataju sve tačke gledišta.

Rak (21. jun – 22. jul) – Previše ste emotivni

Mit: Rakovi su previše emotivni.

Istina: Rakovi su odlični slušaoci i ne ulažu se samo u sopstvene emocije.

Rak se često smatra preterano emotivnim znakom. Snažne emocije Raka čine ih nežnim, sentimentalnim i nostalgičnim, što znači da ih ljubav često odnese – padaju teško i brzo. Ali da li su zaista toliko emotivni kao što se predstavlja?

– Rak je vodeni znak, i kao i druge vode, žive i umiru od svojih emocija. Osećaju stvari duboko, za sebe, ali uglavnom za druge. U znaku Raka sve se vrti oko porodice. Vole da imaju sve u svojoj dnevnoj sobi, od krvnih srodnika do dobrih prijatelja koji su ‘kao porodica’. Rakovi imaju veliku dubinu emocija i mogu zadržati prostor za vas da bezbedno izrazite svoje emocije.

Lav (23. jul – 22. avgust) – Vi ste sebični

Mit: Lavovi su egoisti.

Istina: Lavovi imaju ljubav prema uspehu koja se proteže i na sve ostale.

Kao vatreni znak koji simbolizuje lav, Lavovi su poznati po tome što odišu samopouzdanjem i što su u centru pažnje, ali to se često može smatrati arogancijom i kritikovati kao egocentrično. Međutim, da li je ovaj stereotip zaista toliko tačan?

– Lav voli uspeh. Znakom Lava vlada sunce, pa je svetao, vidljiv i veći od života. Oni pokušavaju sve i istinski veruju da ništa nije nemoguće. Malo poznata činjenica o Lavovima je da se njihova ljubav prema uspehu širi i na sve ostale. Oni su odlični agenti, mentori i advokati, jer kada vide da neko koga su obučili postiže uspeh koji zaslužuju, Lav će osetiti zadovoljstvo kao da je to sam postigao.

Devica (23. avgust – 22. septembar) – Vi ste perfekcionista

Mit: Device su perfekcionisti

Istina: Device nisu perfekcionisti, one su jednostavno metodične u svom pristupu stvarima.

Jedna od najneshvaćenijih osobina Devica je njihov izrazito kritičan, ‘perfekcionistički’ karakter. Ali da li je obraćanje tako velike pažnje na detalje zaista tako loša stvar?

– Devica voli prvo da razmišlja, pa tek onda da deluje. Umesto da iskoriste svaku priliku, oni će odvojiti minut da vide da li ova prilika zaista služi njihovoj višoj svrsi ili je samo odvraćanje pažnje. Device se neće uznemiriti i vole da se opuste, ali ako nešto treba da se uradi, radije bi to uradile sada.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) – Neodlučni ste

Mit: Vage su neodlučne

Istina: Vage nisu neodlučne, razumeju dualnost života.

Predstavljene od strane Vaga, Vage su povezane sa ravnotežom i favorizovane su kao odlični rešavači sukoba. Neodlučnost Vage je znak da se ne mogu otresti.

– Vage, kao i drugi dvojni znaci, rado čuju obe strane svađe. Oni obraćaju pažnju na situacije „rekao je/rekla“ i znaju da svako mišljenje ima neku vrednost i da u sebi ima zrnce istine. Ali odbijaju da budu sudije. Ako ih naterate da izaberu stranu, odmah će uzvratiti, jer Vaga želi da bude prijatelj sa obe strane. Vage razumeju ljudsku prirodu i koliko ona može biti promenljiva.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ljubomorni ste

Mit: Škorpije su ljubomorne.

Istina: Škorpije su strastvene, ali i nesebične.

Jadne Škorpije, zaista imaju mnogo loših vesti u štampi. Kao strastveni ljudi intenzivne ličnosti, Škorpije se često pogrešno tumače kao ljubomorne i kontrolisane.

– Njihov tradicionalni vladar je Mars, planeta seksa i rata, tako da su emocije Škorpije široke, vatrene i strastvene. Savremeni vladar Škorpije je Pluton, planeta smrti i ponovnog rađanja, što ih čini sposobnim za lično ponovno pronalaženje. Ovaj zbunjujući znak je lako pogrešno razumeti, ali je važno zapamtiti da Škorpije nemaju sebičnu kost u svom telu i da su zapravo prilično samopožrtvovane. Njihova složenost teže pada na njih same nego na one oko njih.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Nepouzdani ste

Mit: Strelci su nepouzdani.

Istina: Strelci su avanturisti.

Kao vatreni znak, Strelci često traže avanturu – ali to dolazi sa negativnim konotacijama da su „puhasti“. Dakle, koliko su Strelci nepouzdani?

– Strelac voli avanturu. Vole da ne znaju odakle im dolazi sledeći obrok. Oni vole da lete. Njihova odbojnost prema institucijama, dugim sastancima i besmislenim ritualima je sasvim prirodna s obzirom na njihovu sklonost stalnoj stimulaciji. Oni vole da život bude šaren, bučan i urnebesno zabavan, i ako ne možete da parirate njihovoj energiji, neće vas na to prisiljavati.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Opsednuti ste poslom

Mit: Jarčevi su opsednuti poslom.

Istina: Jarčevi su vredni, ali isto toliko strasti ulažu u opuštanje.

Jarac je zemljani znak kojim vlada Saturn i često se povezuje sa vrednim, ambicioznim i odgovornim. Iako su ovo tehnički pozitivne osobine, Jarčev uporni nagon da uspe može učiniti da izgledaju tvrdoglavi i hladnokrvni.

– Jarac je vredan znak i ulaže 100% truda u sve što radi. Posvećen, praktičan znak, Jarac ulaže isto toliko strasti u opuštanje, ako je to pravilno zakazano u dnevniku. Bilo da je misija zabavna ili izazovna, Jarac će joj pristupiti sa istim stavom “mogu da uradim”.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Vi ste asocijalni

Mit: Vodolije su asocijalne.

Istina: Vodolije stavljaju čovečanstvo iznad svega.

Kao vazdušni znak, Vodolije su veliki mislioci i traže logična rešenja za probleme. Međutim, jedan od najvećih mitova oko Vodolija je da su previše asocijalni i nevezani. Međutim, u stvarnosti je potpuno suprotno:

– Vodolija je verovatno najidealističkiji u Zodijaku. Vodolije su humanitarci, posvećeni pravdi i društvenim ciljevima, i to ponekad može da preuzme njihove živote. Oni mogu da formiraju ljubavne i ispunjavajuće odnose sa drugim ljudima, pa čak i da napreduju u grupama, ali ako vide nepravdu, žure da je isprave. Istina je da Vodolije stavljaju čovečanstvo iznad svega.

Ribe (19. februar-20. mart) – Previše ste naivni

Mit: Ribe su previše naivne.

Istina: Ribe su optimistični sanjari i podići će one oko sebe.

Ribe se često zanemaruju kao naivan i prozračan znak, može im se zameriti što ne mogu da stanu na svoje noge. Međutim, astrolog Inbaal veruje da sanjar nije negativna osobina:

– Ribe su sanjari i ponose se time. Oni stvaraju svetove mašte kao umetnici, kreativci, pisci i slikari. Oni vole da rade u industriji nege kao medicinske sestre, psihoterapeuti i iscelitelji, a čak iu ovim karijerama njihov poseban dar je stvaranje alternativnih stvarnosti za svoje pacijente. Ribe će podeliti njihov optimizam i podići će one oko sebe, dajući im nadu, a time i snagu.

(Teklić.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /