in

Evo šta najmoćniji pun mesec u godini donosi za svaki horoskopski znak

Evo šta najmoćniji pun mesec u godini donosi za svaki horoskopski znak

Otprilike svakih 20 godina, Mesec jagode se poklapa sa letnjim solsticijem, koji je 20, 21. ili 22. juna. Tako se ove godine očekuje 22. juna, u tri sata nakon ponoći i sedam minuta.


Stiže LETNJI SOLSTICIJ i astrolozi tvrde da će se OVOM ZNAKU NOVAC LEPITI ZA PRSTE: Sunce ulazi u Raka, a evo šta to donosi svim znakovima horoskopa


Ovo su 3 NAJUPORNIJA ZNAKA: Nikada NE ODUSTAJU, za njih prepreke ne postoje – kada nešto zacrtaju IDU DO KRAJA i ništa ih ne može zaustaviti

Šta Mesec jagode znači za svaki znak horoskopa?

Ovan

Ovnovi, spremite se za uzdizanje, jer Mesec jagode u vašoj desetoj kući karijere i reputacije tera vas da se fokusirate na svoje dugoročne ciljeve i ambicije. Možda ćete osetiti snažnu želju da se popnete na korporativnoj lestvici ili preuzmete lidersku ulogu, ali uverite se da ne žrtvujete svoje lične vrednosti i integritet u tom procesu. Zapamtite, uspeh se ne odnosi samo na spoljašnja dostignuća, već i na unutrašnje ispunjenje i sreću. Idite dalje od površnog, šta stvarno želite?

Bik

Svetleći Mesec jagode u vašoj devetoj kući avanture i visokog obrazovanja podstiče vas da krenete napred sa planovima putovanja i mogućnostima za nastavak obrazovanja koje ste započeli tokom januarskog mladog Meseca. Iako ste možda fokusirani na svoje dugoročne ciljeve i težnje, zapamtite da prepuštanje onome što vam donosi radost može biti jednako presudno za vaš rast i lični razvoj. Dajte prioritet svojoj sreći i blagostanju.

Blizanci

Spremite se za čišćenje, Blizanci, dok detoksikacijski Mesec jagode naglašava emocionalno isceljenje koje ste radili u proteklih šest meseci. Dok vas priliv energije Jarca inspiriše da čvrsto stojite na svojim granicama, u redu je da se osećate više introspektivno i refleksivno dok ispitujete svoje najdublje strahove, želje i motivacije. Iskoristite ovu energiju da odbacite stare obrasce i uverenja koja vam više ne služe i prihvatite nove načine postojanja. Takođe, možete doživeti finansijsku promenu tokom ovog vremena, pa vodite računa o svojoj potrošnji i investicijama.

Rak

Budite otvoreni za nove mogućnosti i saradnje koje mogu doneti ravnotežu i stabilnost u vaš život, dragi Rakovi. Ovogodišnji Mesec jagode u Jarcu skreće pažnju na vaš sektor odnosa, a to može da inspiriše promene u vašoj interakciji sa drugima, posebno u profesionalnim okruženjima. Umesto da trošite energiju na borbe za moć, iskoristite ovu energiju da oslobodite toksične odnose i napravite prostor za pozitivne, podržavajuće veze.

Lav

Produktivnost se odnosi na efikasnost i brzinu, ne možete jedno bez drugog. Zapamtite ovo dok Mesec jagoda u Jarcu posećuje vašu šestu kuću zdravlja, dobrobiti i posla. Tokom ove ambiciozne lunacije, možda ćete se osećati inspirisanim da unesete manja poboljšanja u svoju dnevnu rutinu, kao što je primena novog režima vežbanja, angažovanje ličnog asistenta ili implementacija tehnologije koja će vam pomoći da smanjite dugotrajne zadatke. Koje tri odgovornosti možete da se oslobodite da biste eliminisali višak nereda i stresa?

Devica

Zabavite se i istražite svoju kreativnu stranu. Bilo da se bavite novim hobijem, započinjete strastveni projekat ili se jednostavno prepuštate nekom preko potrebnom zastoju, Mesec jagode pojačava vaš unutrašnji rad tokom proteklih šest meseci kako biste obnovili vaše samopouzdanje. Međutim, pazite da ne postanete preterano samokritični ili perfekcionistički, jer to može ugušiti vašu kreativnost i sprečiti vas da uživate u trenutku. Umesto toga, usredsredite se na to da sebi date prostor i vreme da istražite svoje strasti bez osuđivanja ili pritiska.

Vaga

Vage, pregledajte svoje emocionalno blagostanje i procenite sve oblasti kojima je potrebna pažnja. Tokom ovogodišnjeg Meseca jagode, možda ćete osetiti jaku želju da stvorite stabilnije i bezbednije okruženje za sebe i svoje najmilije. Ovo bi moglo uključivati brigu o svim popravkama ili renoviranju oko kuće ili provođenje kvalitetnijeg vremena sa porodicom. Iako je ovo sjajan trenutak da se usredsredite na život u kući, vodite računa o tome da postanete previše kruti ili nefleksibilni. Pokušajte da održite zdravu ravnotežu između ličnog i profesionalnog života. Odmor je vaš prijatelj!

Škorpija

Ovogodišnji Mesec jagode u Jarcu je idealno vreme za umrežavanje, učenje i širenje društvenog kruga. Međutim, važno je da uravnotežite svoj entuzijazam sa praktičnošću i izbegavate da preuzimate previše odjednom. Imajte na umu svoju sklonost da postanete preopterećeni ili uznemireni i pravite pauze kada je to potrebno. Ovo je takođe dobar trenutak da ponovo razmotrite sve nerešene probleme sa braćom, sestrama ili komšijama i radite na pronalaženju rešenja. Vežbajte da s poštovanjem govorite svoju istinu.

Strelac

Ovo je pravo vreme da Strelčevi preuzmu kontrolu nad svojom finansijskom sudbinom, dok se Mesec jagode poravnava u drugoj kući finansija, samopoštovanja i materijalnih dobara. Ovo je odličan trenutak da razmislite o svojim talentima i veštinama i kako ih možete iskoristiti za povećanje vaše finansijske stabilnosti. Treba razmisliti o ulaganju u sebe i svoju budućnost. Međutim, uverite se da ne preuzimate nepotrebne rizike ili da ne budete previše impulsivni u vezi sa finansijskim odlukama. Uravnotežite svoj optimizam sa praktičnošću.

Jarac

Pripremite se za moćan i transformativan jagodast pun Mesec koji će zasijati u vašoj prvoj kući samoizražavanja i ličnog identiteta. Ovo je vreme da napravite korak unazad i razmislite o tome ko ste i šta želite da postignete u narednih šest meseci. Možda ćete osetiti nalet samopouzdanja i motivaciju da sledite svoje ciljeve i snove sa novopronađenom snagom. Međutim, budite oprezni da ne dozvolite da vas ambicija nadmaši, jer će sledećeg meseca nastupiti drugi pun mesec u znaku. Ovo je samo zagrevanje!

Vodolija

Mesec jagode, koji aktivira vašu dvanaestu kuću samoće i samorefleksije, podstiče vas da oslobodite svaki emocionalni prtljag koji možda nosite da biste napravili prostor za nešto novo. Iako ovaj praktičan pun Mesec može doneti osećaj zatvaranja dugotrajnog pitanja ili situacije, posebno u vezi sa vašom karijerom ili dugoročnim ciljevima, odvojite vreme da izlečite i oprostite sebi i drugima. Tokom ovog perioda, možda ćete osetiti privlačenje ka meditaciji, jogi ili drugim duhovnim praksama. Pratite svoju intuiciju.

Ribe

Ponovo se povežite sa udaljenim prijateljima i voljenim osobama, dok autoritativni Mesec jagode ističe vašu jedanaestu kuću grupa i zajednice. Društveni ili humanitarni razlozi takođe mogu privući vašu pažnju, tako da se nemojte odupirati želji da volontirate ili donirate nekom važnom cilju. Odvojite malo vremena da razmislite o tome kako možete da iskoristite svoje jedinstvene darove da pozitivno utičete na svet oko sebe.

nsuzivo.rs

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /