in

Evo šta očekuje svaki znak prema Lenormand kartama

Slavenka Polojac otkriva da je prema Lenormand kartama, za većinu nas ovo je mesec uživanja, kada će nam se nekako pružiti prilika da se opustimo i sklonimo od stresa do nekih prijatnijih stvari. Svaka veza koju imamo, čak i ako je lepa i kvalitetna, sada će biti puna međusobnog poštovanja, a sve loše stvari koje nisu uspele ostaće zakopane u prošlosti.


Druga polovina aprila će doneti SREĆU osobama koje su rođene u ova 3 znaka Zodijaka: Nekima se vraća i BIVŠA LJUBAV

Zato nije baš dobro stvari koje nam smetaju gurati pod tepih i misliti da će ono što nije u redu proći samo od sebe. Neće proći ako se ne pobrinemo da se preseku neke veze koje nas sputavaju. Iskrenost je takođe veoma važna ovog meseca i svaki znak horoskopa će na svoj način videti zašto je to tako.

OVAN

Većina pripadnika ovog znaka će shvatiti koliko im je porodica važna. Ako se nešto desi da vam smeta, to će vam samo pokazati da je samo vaša porodica tu za vas i to na pravi način.

Ovnovima koji su u braku ili u vezi moglo bi doći do manjih nesuglasica sa emotivnim partnerom. Već neko vreme vam je posao i sve u vezi sa njim prioritet, a sada će smetati osobi sa kojom ste u vezi ili braku. Bez obzira na to koliko je vaš posao važan, poklonite malo pažnje svojoj voljenoj osobi i nećete se kasnije pokajati.

Pazite na neke ishitrene poslove, a posebno da se ne upustite u posao gde vam se na lak način nudi brzi novac. Dobro razmislite da li želite da uđete u to, čak i ako je od nekoga kome mnogo verujete, ne žurite nigde.

Pazite na ishranu, posebno one u ovom znaku koji su na dijeti.

BIK

Sigurno imate jaku intuiciju, a ovog meseca posebno pratite šta vam govori o određenim ljudima i znate da vam vaše unutrašnje “ja” neće reći ništa loše. Neke važne stvari koje biste želeli da promenite ovog meseca, vašim ukućanima mogu izgledati ishitreno, ali sigurno mogu da vam ulepšaju život.

Bićete u boljem stanju energije nego ranije, ali nemojte previše raditi. Nema potrebe da sebe da dajete toliko kroz posao, ne preuzimajte ništa previše na sebe.

Bik u braku ili vezi, biće mnogo lepih trenutaka ovog meseca. Za one od vas koji su donedavno imali problema u komunikaciji, samo otvoren razgovor sa obe strane može da vam pomogne da prevaziđete probleme koji postoje već duže vreme.

Oni koji su slobodni, pažljivo slušajte sebe, ako dođe do novog poznanstva. Bar niste od onih koji veruju odmah po prvom kontaktu. Pažljivo proverite sve, pre nego što date svoje vreme ili emocije.

BLIZANCI

Ovo je mesec koji će doneti međusobno razumevanje vama koji ste u vezi ili braku. Čak i one u kojima je bilo manjih svađa, sada vam se nudi prilika da sve to popravite i ostavite u prošlosti.

Što se posla tiče, ponekad ćete imati utisak da radite za dvoje, a da niko ne treba da to vidi. Sve se vidi, ali sada nije vreme da žanjete lovorike svog rada i truda.

Nema potrebe da to doživljavate tragično, ovo je samo prolazan period, a onda će vam stvari krenuti na bolje sa šansama da ostvarite svoje ambicije.

Neke stvari koje vam telo šalje, kao što su: vrtoglavica, mučnina, bolovi u stomaku, nije ništa strašno, samo ste dugo bili preopterećeni svime, a sada, kao što vidite, telo reaguje .

RAK

Dragi Rakovi, nemojte se neprijatno iznenaditi ako se desi da se razočarate u neke ljude za koje ste mislili da su zaista dobri i prijateljski nastrojeni prema vama. Što više zamrznete svoje emocije u vezi sa ovim “izdajama”, to bolje za vas.

Neki od vas, koji imaju planove za bilo šta u vezi sa inostranstvom, sada rade na tome, pogotovo ako je to bilo nešto što je bilo planirano ili dogovoreno pre retrogradnog Merkura.

Što se zdravlja tiče, hvala Bogu nema stvari na koje bih upozorio.

A ako ste nekome nešto pogrešili u prošlosti, sada vam Univerzum daje priliku da popravite ono što nije trebalo da se desi u ovom periodu.

LAV

Samoća je vaš prioritet ovog meseca i znajte da ćete obnoviti energiju ako se malo usamite i pobegnete od svih, jer vam je sve previše.

Biće vam čak i drago kada vas najmiliji ostave na neko vreme da uživate. Nemojte davati svoje vreme i energiju nekim ljudima, na način da slušate probleme drugih ljudi. Ako to radite iz dana u dan, samo ćete se opteretiti.

Čuvajte se nekih nepotrebnih kupovina.

Što se zdravlja tiče, nema upozorenja. Neki od vas će možda posvetiti više vremena ulepšavanju nego inače.

DEVICA

Vaša energija je na vrhuncu, ovo je za većinu pripadnika ovog znaka. Iskoristite ga na najbolji mogući način, a pre svega za neka svoja interesovanja koja ste dugo želeli.

Sada nije vreme da stojite mirno tokom celog ovog meseca. Pazite na neku preteranu potrošnju, posebno vi koji imate decu ili drage mlade ljude, nema potrebe da se svaka želja ispunjava sada i odmah.

Slobodne Device, u ovom periodu imate veliku šansu da upoznate nekog novog. Ovo poznanstvo će se desiti na javnom mestu, a neko koga poznajete će biti tu da da najbolje mišljenje o ovoj novoj osobi u vašem životu.

Vaš rad je u redu i nemojte se iznenaditi ako dobijete, ako ne priznanje, onda pohvalu za svoj rad.

VAGA

Otvaraju vam se nove mogućnosti, nešto što već dugo želite u sebi. Međutim, tokom trajanja retrogradnog Merkura nemojte sklapati nikakve dogovore u vezi sa svojim željama. Lepo je planirati i praviti sebi pravac, ali za realizaciju sačekajte malo.

Vage koje već imaju fizičku aktivnost znaju da to stvara regeneraciju celog organizma. Pa, iako se to ne vidi odmah, nova osoba se stvara iznutra zahvaljujući tome.

U poslovnom smislu, neki od vas takođe vide priliv novca koji će vam samo dati još jedan “vetar u leđa” da nastavite da se trudite kroz svoj posao.

Čak i ako spojite prijatno sa korisnim, onda vam nema ravnih.

ŠKORPIJA

U ovom mesecu možete videti pravo čišćenje od nekih loših ljudi oko sebe. Za vas je to samo dobro za vaš budući život, međutim, pazite u verbalnim razgovorima tokom ovih prekida, da ne kažete ono što nije potrebno, a da vas to kasnije može na neki način koštati.

Kada je u pitanju ljubavna veza, pokažite neki lep gest svom emotivnom partneru. Gde god da idete sami, čak i na jedan dan, dugoročno će poboljšati vaš odnos.

Ako imate na umu da uđete u nešto novo u poslu, samo napred. Međutim, konsultujte se sa kim god možete, koji o tome zna više od vas. I takođe, ne ulazite ni u kakva partnerstva, idite u posao samostalno.

Što ste više fizički aktivni, to je bolje za vaše zdravlje.

STRELAC

Ako neko od vas sada razmišlja da napusti posao i krene u nešto novo, nemojte žuriti jer sada nije dobar trenutak da donosite ishitrene odluke. Ako ste odlučili da se promenite, to je dobro, ali pokušajte da idete linijom manjeg otpora.

Ako želite obrazovanje, svakako mu se obratite.

Za one od vas koji imaju emotivnog partnera, ovo je veoma dobar mesec da još više ojačate vezu. I pustite partnera da se malo zabavi, neka vas iznenadi na svoj način, nećete se nimalo pokajati.

Ne ignorišite svoje telo, ako vaše telo pokazuje da ste na izmaku snaga. Ako vas shrva unutrašnji umor, zaustavite se na neko vreme.

JARAC

Vi ste temperamentan znak, ali ovog meseca nemojte svuda i u svim situacijama da koristite svoju nasilnu prirodu. Nema ništa loše u tome da idete tim putem.

Ovo je posebno tačno na poslu, ako vaše kolege rade na prikupljanju nagrada za vaš trud i zalaganje, pokušajte da to rešite mudro i filozofski. A sa svojom urođenom inteligencijom, to sigurno možete. Sigurno ste u promenama na bolje.

Što se tiče vašeg emotivnog života, obratite malo pažnje na drugu stranu, kasnije ćete biti nagrađeni više nego duplo. Vaš partner ponekad ima utisak da ga malo zanemarujete.

Što se tiče zdravlja, nema upozorenja, osim umora.

VODOLIJA

Ovo je vreme da učinite sve da dovedete svoje zdravlje u red. Ako osećate bol u nogama, malo smanjite fizičke aktivnosti. A ako neko od vas oseća da ima manje probleme sa vidom, pobrinite se za to.

Neka zadovoljstva, posebno za vas koji ste u vezi ili braku, sada će vam pružiti novi način da se opustite. Ima to “večno dete” u vama, ali u poslu su vidljive neke nove mogućnosti. Ništa od ovoga vam neće biti teško. Istaći ćete se u poslu, i uživati na svoj način.

Ako osećate nepoverenje od strane partnera, znajte da on sada zaista želi akcije od vas, a ne samo priču. On takođe uživa u vašim razgovorima, ali ovo je vreme da se neke stvari koje su se dešavale sa vama kao par sada razreše i ostave.

Samo otvoren razgovor je rešenje, ali da obe strane taj razgovor slušaju sa razumevanjem.

RIBE

Ovo je mesec kada će većina vas u ovom znaku naići na neke prepreke, posebno u poslu. Ovo će vas u početku malo razočarati, a onda vam dati još više želje i volje za dokazivanjem. Samo nebo radi za vas u ovom periodu, pa iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže.

Dani su vam pomalo turbulentni u ljubavi, ali bez svađa i žučnih rasprava, sve se to vrlo brzo može vratiti na staro.

Ako se osećate umorno, odvojite dan za sebe. Ovog meseca vreme za vas je takvo da će vam i taj jedan dan biti sasvim dovoljan da sa još više energije sprovedete te događaje vezane za rad.

A nagrada od pretpostavljenih vam sigurno neće nedostajati. Ako ne sada, onda u narednom periodu.

(Slavenka Polojac, Atma.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /