in

Ljubavni horoskop za mart mesec 2024. godine: Evo šta vas očekuje

Šta čeka svaki znak horoskopa na polju ljubavi u martu 2024. Šamanka, vidovnjakinja i astrološkinja Kazeta Ahmetzanova odgovara.


KADA VOLE, VOLE SVIM SRCEM: Ova četiri horoskopska znaka su CAREVI U LJUBAVI – odani, strastveni i sa EMOCIJAMA DO NEBA

Ovan

Ovog meseca ćete se osećati mnogo strastvenije u svom ljubavnom životu. Napredak čeka vašu postojeću vezu. Ako ste slobodni, možda ćete osetiti da vas neko privlači.

Ovo je sjajan trenutak da izrazite svoja osećanja i povežete se sa tom posebnom osobom bez oklevanja. To će ojačati vašu emocionalnu vezu sa partnerom ili simpatijom.

Bik

Mesec ljubavi doneće stabilnost i sigurnost u vaše ljubavne odnose.

Postojeće partnerstvo će se razvijati. Vaša odanost vašem značajnom drugom će postati jača. Samci mogu privući potencijalne udvarače.

Tokom ovog perioda trebalo bi da se fokusirate na razvoj i jačanje poverenja. Odvojite vreme da svom partneru ili simpatiji posvetite više pažnje.

Blizanci

U martu, Blizanci će se suočiti sa nekim poteškoćama u ličnom životu. Problemi u komunikaciji mogu dovesti do nesporazuma. Izrazite svoje misli i emocije jasno kako biste izbegli nesporazume.

Samci koji se spremaju da uđu u novu vezu ne bi trebalo da donose ishitrene odluke. Odvojite vreme da shvatite koliko ste kompatibilni sa potencijalnim partnerom.

Rak

Mart će Rakovima doneti samo pozitivne stvari. Zbližićete se sa partnerom i vaša emotivna veza će ojačati. Samci mogu da upoznaju svog potencijalnog partnera koji će razumeti njihove vrednosti i želje.

Ovo je sjajan trenutak da izrazite svoju ranjivost i izgradite trajnu vezu.

Lav

Lavovi će iskusiti strast i uzbuđenje u svojim romantičnim vezama. Zbližićete se sa partnerom i vaša veza će postati intenzivnija. Samci bi mogli da se osećaju privučeni nekim novim.

Ipak, ne zaboravite da vodite računa o potrebama partnera, održavajte ravnotežu između uzimanja i davanja u vezi.

Devica

Ovog meseca ćete provesti mnogo vremena introspekcijom o svom ljubavnom životu. Možda ćete morati da izvršite neka prilagođavanja postojeće veze.

Ako ste slobodni, trebalo bi da odvojite vreme za lični razvoj. Odvojite vreme da identifikujete svoje potrebe u vezi.

Vaga

Doživećete romantično blaženstvo ovog meseca. Oni u vezi uživaće u apsolutnoj ravnoteži.

Samci će upoznati osobu koja će ih osvojiti svojim intelektom. On ili ona vas mogu odvesti u uzbudljivu avanturu. Osnova vaše privlačnosti prema ovoj osobi biće usredsređena na njihovu mudrost – što je upravo ono što vam je trenutno potrebno.

Škorpija

Mart će doneti velike promene u vašem privatnom životu. Ako ste u vezi, moraćete da prođete kroz čitavu oluju emocija. Ove emocije će vam pomoći da bolje razumete svoju vezu.

Ako ste i dalje u potrazi za partnerom, zvezde vam predviđaju da ćete upoznati nekoga ko se veoma razlikuje od vas i može izazvati izazov u ​​vašem načinu razmišljanja. Otvoreno komunicirajte i ne plašite se da budete ranjivi.

Strelac

Ovog meseca ćete doživeti živopisne utiske na polju ljubavi. Provešćete dosta vremena sa svojim partnerom, istražujući nova mesta – to će ojačati vašu vezu i omogućiti vam da se bolje upoznate.

Samci bi mogli naći nekoga posebnog iz novog okruženja. Ovo je vreme kada treba da uživate u svakom trenutku sa ljudima do kojih vam je stalo.

Jarac

Ovo je mesec stabilnosti i posvećenosti. Možda planirate da napravite korak napred u vašoj vezi i podelite svoje dugoročne planove sa svojim partnerom. Razgovarajte o tome i radite zajedno na temeljima vašeg sindikata.

Fokusirajte se na zajedničke ciljeve, poverenje i posvećenost. Samce može privući neko ko je ambiciozan i orijentisan ka cilju.

Vodolija

Ovog meseca ćete doživeti iskorak u samoanalizi – shvatićete šta zaista želite u svom ličnom životu. Vaši postojeći odnosi mogu postati jači ako odlučite da svoja otkrića primenite u praksi.

Ako ste slobodni, možda će vas privući neko veoma inteligentan i originalan.

Ribe

Pripremite se za mesec ispunjen emocijama i otkrićima. Sa novom snagom, možete da saosećate sa svojim partnerom i vaše međusobno razumevanje će postati jače.

Ipak, imajte na umu da svako ima lične granice – zaštitite svoje i ne prelazite tuđe. Svaki dan odvojite vreme za samorefleksiju i brigu o sebi.

(Atma.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /