in

Mart će biti mesec sreće za osobe rođene u ova 3 znaka horoskopa

Astrolozi predviđaju da će tokom marta najviše sreće i uspeha imati sledeća tri znaka horoskopa.


17. februara OVA 3 znaka očekuju VRTOGLAVE PROMENE: Čuvena ruska astrološkinja najavila EMOTIVNI KARAMBOL – evo na šta treba da se spremite


Osobe rođene u OVOM ZNAKU HOROSKOPA imaće NAJVIŠE SREĆE tokom proleća: Čekaju ih neverovatne stvari

Ribe

ribeFoto:Ringier

Pošto Sunce u Ribama stimuliše maštu, možete se podesiti na uspeh koristeći metodu vizualizacije. Rezultat će obradovati, proleće će početi sa promenama. Najbolje vreme da se život počne ispočetka je Pun Mesec Crva u martu, promenivši stav prema mnogim stvarima. Neodlučne Ribe će prestati da beže od stvarnosti, a to će pozitivno uticati na kvalitet života.

Zanimljivi događaji sredinom meseca biće dovoljni da se raspoloženje popravi. Ako ste stalno u pokretu, sastajete se i komunicirate sa različitim ljudima, neće biti mesta za dosadu. Prema opštem horoskopu za Ribe u martu 2024, moraćete učestvovati u obećavajućim projektima. Moguće je da ćete puno putovati, uključujući i u inostranstvo. Pošto pod Merkurom u Ovnu naglasak prelazi na spoljašnje efekte, strahovi i kompleksi blede u pozadini. Skromne Ribe će poverovati u svoju neodoljivost i poželeti da postanu centar svemira.

Strelac

strelac
strelacFoto:Ringier

Lični život će biti događajan, Pun Mesec Crva u martu će doneti nezaboravne trenutke sreće. Zaneseni Strelac će podleći čarima ljubavi, uranjajući u bazen strasti glavom. Ovo je sjajna šansa da se veza podigne na viši nivo. Energije će biti još više početkom marta, a posao će cvetati. Može se stvoriti osećaj da sudbina sama gura u pravom smeru.

Prema horoskopu za Strelca, stvari obećavaju da će se dobro završiti, i to bez ikakvog napora. Oslobođeno vreme može se posvetiti hobiju: bavljenje hobijem doprinosi naletu snage i energije. Pod uticajem Venere u Vodoliji, koja podstiče na slobodu i nezavisnost, lako je izgubiti glavu i upustiti se u sumnjivu avanturu. Strelcu se može iznenada učiniti da imaju nedovoljno znanja u nekim oblastima.

Prema martovskom horoskopu, nema prepreka za Strelca u potrazi za harmonijom. Nema potrebe da komplikujete stvari ili idete predaleko, samo ugađajte sebi i ljudima. Dodatna prednost biće priliv sentimentalnosti, što je, u principu, karakteristično za Strelca.

Vodolija

vodolija
vodolijaFoto:Ringier

Proleće inspiriše nadu za najbolje, čineći da zaboravite na tuge i uvrede. Vreme je da se pozabavite svim problematičnim pitanjima kako biste slobodno mogli krenuti dalje. Uticaj Sunca u Ribama izražava se u želji da se ulepša ono što se dešava. Vodolija ne može ograničiti svoju maštu, zahvaljujući stabilnoj finansijskoj poziciji, moći će ispuniti stare snove. Važno je ne zaboraviti ugoditi voljenima. Teški trenuci će postati jasni tokom Punog Meseca Crva u martu, kada život teče polako, bez nepotrebnog stresa. Vodolija će odahnuti, oslobodivši se tereta iskustava.

Zahvaljujući Veneri u Vodoliji, u duši će vladati harmonija, svet će biti obojen svetlim bojama. Vodolija, koja se našla u svom elementu, pogledaće na život iz drugog ugla i osloboditi se negativnih stavova. Odličan način da se napunite i približite svom snu je vizualizacija. Ako detaljno zamislite budućnost, proces transformacije će se automatski pokrenuti. U slučaju poteškoća, možete računati na pomoć Marsa u Ribama, koji nosi energiju dobrote i saosećanja. Pod njegovim uticajem, i najtvrđa srca se pune ljubavlju, pa će Vodolije pronaći nekoga kome mogu da se obrate. Još jedna dobitna tačka su proročki snovi koji nose informacije o budućnosti.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /