in

Mesečni horoskop za februar 2024. godine: Ljubav za ceo život i veliki novac

Evo šta kažu zvezde, ovako će izgledati mesečni horoskop za februar 2024. godine:


NOVČANI LUNARNI KALENDAR ZA FEBRUAR: Jedan datum donosi POSEBNU SREĆU S LOVOM, a na OVAJ dan nikako NE OTVARAJTE NOVČANIK – isprazniće se dok ste rekli KEKS


Devet meseci nakon SMRTI OSOBE U ZNAKU ŠKORPIJE u kući se rađa dete: Ovo je staro narodno verovanje, a evo šta na to kaže astrolog

OVAN

Potrebna Vam je mudrost i dodatno strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima.

ovanFoto:Ringier

Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Ipak, veliki napor se na kraju isplati i u tome će se pokazati Vaša poslovna umešnost ili uspeh. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Mudro sačekajte da partner prvi progovori ili da Vam poveri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja, možete da donešete ispravnu odluku o budućim planovima.

BIK

Različiti stavovi ili drugačija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima deluje kao otežavajući faktor i to se odražava na dogovore i rezultate.

bik
bikFoto:Ringier

Novi nesporazumi utiču na Vašu koncentraciju i profesionalnu angažovanost. Potrebni su Vam bolji uslovi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ne želite da se povinujete nečijim zahtevima, bez razumnog i detaljnog objašnjenja. Delujete zabrinuto u ljubavnom odnosu. Iznenadne promene partnerovog ponašanja ili veliki izlivi emocija u Vama pobuđuju i dodatnu sumnju. Pokušavate da shvatite šta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vašoj blizini. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne želite da prihvatite sporednu ulogu.

BLIZANCI

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima.

blizanci
blizanciFoto:Ringier

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

RAK

U susretu sa saradnicima često provejava oboštrano nepoverenje ili pritajeni sukobi zbog različitih poslovnih interesa.

rak
rakFoto:Ringier

Neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje namere, zbog toga trpite izvesnu nepravdu ili gubitak. Nema potrebe da izgovarate pogrešne reči pred saradnicima koje ne poznajete dovoljno, budite mudri i suzdržani. Sačekajte povoljniju priliku za uspešnu akciju. Potreban Vam je neko da Vas emotivno inspiriše i dodatno oraspoloži. Od voljene osobe očekujete više pažnje i nežnosti nego što dobijate. Ne krijete svoje razočarenje zbog nekih postupaka i zahtevate detaljna objašnjenja. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i maštu, a sve to u zavisnosti od okolnosti ili prilike u kojoj se nalazite.

LAV

Zadovoljni ste zbog novih informacija koje kruže na poslovnoj sceni, prepoznajete mogući dobitak ili potencijalni uspeh.

lav
lavFoto:Ringier

Stalo Vam je da delujete ubedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u Vaše profesionalne i organizatorske sposobnosti. Nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite početni propust i izgubite nečije poverenje. Svaki potez dobro isplanirajte. Osećate novi emotivni uzlet i želite da ostvarite svoje namere, bez obzira na povremeno nerazumevanje okoline. Partner ima drugačiju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u Vaše dobre namere. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko prihvati Vašu životnu viziju ili da uvažava Vaše potrebe, ako ne dajete dobar primer.

DEVICA

U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtevima delujete zabrinuto zbog nečijih komentara, ali prvi utisak ume lako da zavara.

devica
devicaFoto:Ringier

Potrebno je da se vešto prilagodite različitim uslovima poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Ne dozvolite da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih događaja. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivno zbližavanje. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe na dobar način, neka Vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajedničko ljubavno rešenje.

VAGA

Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vaša ambiciozna očekivanja. Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima.

vaga
vagaFoto:Ringier

Stalo Vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Želite da se izborite za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. Očekuju Vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Nailazite na nerazumevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vaš napor i zalaganje.

škorpija
škorpijaFoto:Ringier

Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterećuje. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati, tek sa određene emotivne distance.

STRELAC

Prihvatili ste dodatne obaveze i aktivnu ulogu u novim događajima na poslovnoj sceni. Potrebno je da se pravilno informišete pre nego što jasno definišete svoje poslovne interese.

strelac
strelacFoto:Ringier

Nema razloga da forširate svoje ciljeve pred saradnicima, najbolje je da Vaši rezultati ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Ponekad Vam nedostaju strpljenje i određeni diplomatski maniri. Zaboravite na lažne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom životu i sledite svoja osećanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osećanja u skladu sa emotivnom inspiracijom koja Vas prati.

JARAC

Stalo Vam je da se detaljno informišete o novim događajima na poslovnoj sceni i da utičete na nečije mišljenje.

jarac
jaracFoto:Ringier

Međutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek pozitivne rezultate. Neko Vas dovodi pred svršeni čin i indirektno odbacuje Vaše ideje. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja, profesionalne umešnosti ili praktičnog iskustva. Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke. Suviše je rano da donosite ocenu ponašanja bliske osobe ili ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po Vašoj volji. Ne dopada Vam se saznanje da neko drugi bira ili odlučuje u Vaše ime. Smirite svoje uzavrele strasti.

VODOLIJA

Delujete afirmativno i imate sluha za savremene ideje kojima možete da unapredite svoj poslovni stil ili profesionalno izražavanje.

vodolija
vodolijaFoto:Ringier

Nalazite se u sjajnoj prilici da završite niz korisnih poslova koji će Vam doneti psihološko olakšanje i dobru materijalnu satisfakciju. Udružite svoje poslovne interese sa proverenim timom koji obećava uspešnu i dugoročnu saradnju. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera. Pokušavate da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju i razlike koje Vas udaljavaju. Važno je da zajednički odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja.

RIBE

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima.

ribe
ribeFoto:Ringier

Neko Vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Delujete uzdržano i ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga odlažete konačnu odluku. Čini Vam se da prolazite kroz novi “ljubavni suton”. Nedostaju Vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša “ljubavna vizija”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /