in

Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara donosi promenu za ova 3 znaka

Ovaj mlad Mesec najviše utiče na tri znaka horoskopa. Proverite da li ste među njima.


Danas je dan “duple sudbine” i DVOJKA ĆE DONETI NOVU NEKRETNINU I SUDBINSKU LJUBAV: Evo na koga ima najviše uticaja

Lav

lavFoto:Ringier

Mlad Mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da može da donese fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život. Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji sa Plutonom u kvadratu Urana – ovo je izliv koji može bukvalno uticati na ceo vaš život kao strastveni talas.

Možda se sretnete pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubite u osobu sa kojom niste ni očekivali razvoj veze. Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana sa vašim poslom.

Bik

bik
bikFoto:Ringier

Mlad Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno će biti poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti sa osobom višeg statusa od vas.

Na današnji dan, vladar sektora odnosa, Pluton, počinje novi 20-godišnji ciklus za vas koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vi vidite odnose. Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a što je najinteresantnije, osetićete upravo to u februaru!

Ovan

ovan
ovanFoto:Ringier

Mlad Mesec se dešava u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, će se povezati sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima. Možda se ne prepoznajete, pošto je Uran u sektoru samopoštovanja i može da donese toliko jaka osećanja da fizički osetite ogroman naboj energije.

Kao da ste bili priključeni na nuklearnu elektranu i ceo tvoj život je bukvalno počeo da titra od te ljubavi. Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.

(Atma.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /