in

Muškarci rođeni u ova 4 horoskopska znaka tretiraju svoje žene kao kraljice

Od romantične večere za dvoje pod zvezdama do avanturističkog neočekivanog vikend-putovanja, oni idu više za svoje bolje polovine. Osim toga, veliki ili mali, uvek slave dostignuća svojih žena. Evo o kojim znacima horoskopa govorimo.


Kineska godina DRVENOG ZMAJA počinje 10. februara: OVA 3 ZNAKA čekaju GOMILA PARA, luda sreća i povoljne okolnosti, a OVAJ ZNAK stiže njegova prava SUDBINA


3 HOROSKOPSKA ZNAKA koja će do 19. februara BITI U POTPUNOM PAKLU: Ostaju bez novca, raskidaju, ali jedna stvar je dobra

Ribe

ribeFoto:Ringier

Muškarci rođeni u znaku ribe poznati su po svojoj romantičnoj i saosećajnoj prirodi. Od trenutka kada odrastu, sanjaju da pronađu svoju srodnu dušu i daju joj prioritet u životu. Zbog toga često sreću i dobrobit svog partnera stavljaju iznad svega, što može rezultirati time da se prema svojim ženama ophode sa najvećom pažnjom i lojalnošću.

Ribe se nadaju da mogu učiniti da se njihov partner oseća posebnim. U stvari, oni su odlični u odabiru promišljenih poklona, čak i ako su jednostavni. Ovi vodeni znaci uzimaju u obzir partnerove interese i sklonosti kada biraju poklone. Za ribu se ne radi o ceni, već o ideji koja stoji iza poklona! Oni cene svoju srodnu dušu iznad svega u životu. Čak i u vremenima svađe, kada ovaj vodeni znak pogreši, spremni su da se izvine i poprave. Slično, oni takođe opraštaju kada njihova voljena osoba pogreši.

Bik

bik
bikFoto:Ringier

Bikovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj posvećenosti. Često su spremne da ulože dodatne korake kako bi stvorili stabilno i udobno okruženje za svog supružnika, što ih čini odličnim u tretiranju svojih žena kao kraljica. Planiraće sastanke, šetati, gledati njene omiljene filmove ili se samo maziti i razgovarati. Bikovi veruju da joj poklanjanje maksimalne pažnje pokazuje da cene njeno društvo.

Oni znaju da je ključno da otvoreno komuniciraju sa svojim partnerom i da nauče koji konkretni postupci i gestovi čine da se ona oseća voljenom. Dakle, bikovi prilagođavaju svoje napore njenim željama. Ovi zemljani znaci smatraju svojom privilegijom da svojoj kraljici ponude nepokolebljivu posvećenost sa doslednošću u izražavanju naklonosti i zahvalnosti.

Lav

lav
lavFoto:Ringier

Lavovi su prirodni lideri i često vole da budu u centru pažnje. Oni mogu da usmere tu energiju da se njihove žene osećaju posebnim i cenjenim, često se trudeći da ih razmaze. Ni jedan važan datum ne ostaje neoznačen u njihovom kalendaru. Lav kođe povremeno iznenadi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da je u pitanju sastanak ili mali poklon.

Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav toplim zagrljajima, nežnim poljupcima i utešnim milovanjem. Na kraju krajeva, fizički dodir može lepo da prenese ljubav i intimnost. Ali tu se ne završava; njihova ljubav se preliva u iskrene reči i poruke, u neprestani tok nežnih izraza. Njihova žena može da se raduje slatkim porukama koje ostavljaju po kući da bi ih voljena osoba pronašla kada ih nema.

Devica

devica
devicaFoto:Ringier

Device su orijentisane na detalje i pažljive prema potrebama svog partnera. Za njih su postupci, gestovi i reči ono što odražava njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema ženi kao individui. Kao rezultat toga, kada se device na kraju venčaju, nikada ne propuštaju da obrate pažnju na ono što njihov partner govori. Oni pokazuju iskreno interesovanje za misli, osećanja i svakodnevna iskustva svoje žene. Kao da imaju poseban radar da pokupe ono što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i istinskom ljubavlju.

Device će se verovatno fokusirati na manje detalje koji njihove žene čine srećnim i prijatnim, izražavajući svoju naklonost kroz usluge i brigu. U svakoj prilici će je rado iznenaditi doručkom u krevetu, pomoći u kućnim poslovima ili joj doneti šoljicu čaja kada je imala dug dan, prenosi Miss7.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /