in

Najbezobrazniji znakovi Zodijaka: Ako uđete u sukob sa njima, nećete se dobro provesti

Evo koji znaci horoskopa su najbezobrazniji.


U poslednjem broju godine rođenja je ZAPISANO SVE O VAMA i šta vas čeka: Tabela sa ciframa sve otkriva


Ovih 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU POTPUNA KATASTROFA U KREVETU: Odnosi s njima su živa dosada

Strelac

strelacFoto:Ringier

Strelčevi su ljudi koji vole zabavu, ali oni su najgrublji na astrološkoj karti. Neljubaznost je vrlo očigledna u njihovom ponašanju i pored toga uopšte neće da se izvine.

Škorpija

skorpija
skorpijaFoto:Ringier

Škorpije nije briga za tuđa osećanja i reći će šta misle, bez ustručavanja i bez obzira na situaciju. Vrlo često su te misli neugodne i cinične.

Blizanci

blizanci
blizanciFoto:Ringier

Blizanci se smatraju najnezrelijim horoskopskim znakom i zato ponekad ne mogu da kontrolišu svoja osećanja. Ne mogu da podnesu tuđa osuđivanja, kritikovanja, a najgore je kada im se emocije gomilaju i na kraju buknu u vrlo neugodan ispad.

Ovan

ovan
ovanFoto:Ringier

Ne vole kad ne mogu da imaju kontrolu u bilo kojoj situaciji. Kad stvari krenu u suprotnom smeru, postaju bezobrazni i ne biraju sredstva kojim će vas povrediti. Oni su jedni od najpoznatijih “udarača ispod pojasa”.

Bik

bik
bikFoto:Ringier

Bikovi su prilično rezervisani, pa ako ih isprovocira bilo šta ili bilo koja osoba, neće im dati da budu bezobrazni. Dakle, ako imate prijatelja Bika, dobro razmislite pre nego što ga iznervirate, jer će se salva uvreda te osvete usmeriti prema vama.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /