in

Nostradamusovo proročanstvo o kralju Čarlsu za 2024. godinu je stravično

Francuski lekar i prorok Nostradamus u svojoj knjizi “Proročanstva” izneo je svoja predviđanja za budućnost. Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja ostvarila, pozivajući se na sličnost između stvarnih događaja i njegovih predviđanja, poput velikog požara u Londonu i Hitlerove vladavine.


Nostradamus i Baba Vanga dali su 4 predviđanja za 2024. i kažu da će se DESITI STRAŠAN PREOKRET ČOVEČANSTVA

Kažu i da je predvideo smrt američkog predsjednika Džona F. Kenedija, ali i francusku revoluciju. Daily Mail donosi prorokova predviđanja za 2024. godinu i veruju kako se jedno od predviđanja odnosi i na britansku kraljevsku porodicu.

– Ostrvskog kralja proteraće na silu. Zamenće ga onaj koji nema obeležja kralja – predvideo Nostradamus za 2024. godinu, a mnogi su u ovom opisu prepoznali moguću sudbinu kralja Čarlsa.

Mario u svojoj analizi kaže kako to ukazuje na abdiciranje kralja Čarlsa zbog ‘upornih napada na njega i na njegovu drugu suprugu’. Pretpostavlja kako bi u ovom slučaju princ Hari zamenio Čarlsa na tronu kao osoba koja ‘nema obeležje kralja’.

Ovo je teška godina za kraljevsku porodicu jer su i britanski kralj Čarls III. (75) i njegova snaja, Kejt Midlton objavili da im je dijagnostikovan rak.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /