in

Novčani lunarni kalendar za februar 2024. godine – na ovaj dan novac će pljuštati

Evo kako izgleda novčani lunarni kalendar za mesec februar.


Devet meseci nakon SMRTI OSOBE U ZNAKU ŠKORPIJE u kući se rađa dete: Ovo je staro narodno verovanje, a evo šta na to kaže astrolog

1. februar

Prvi dan februara proći će pod okriljem opadajućeg Meseca u Vagi. Ovo nije opasan dan, ali se svakako ne može nazvati povoljnim. Astrolozi ovog dana ne savetuju kupovinu, pozajmljivanje novca ili započinjanje važnih stvari na poslu.

2, 3. februar

Opadajući Mesec je u znaku Škorpije. Ovaj period se može nazvati veoma povoljnim za finansijski sektor. Mesec će nam dati mnogo snage za ova dva dana. Finansijski planovi većine ljudi će se ostvariti uz pravi nivo odgovornosti. Moći ćete da kupujete za svoj dom.

4., 5., 6. februar

Predstavnici kreativnih profesija imaće najmanje prihoda ova tri dana. Ovo takođe nije dobro vreme za pokretanje novih poduhvata, sklapanje poslovnih poznanstava ili kupovinu na mreži.

7. i 8. februar

Mesec u Jarcu donosi sreću u novcu i poslu. Mesec će nam ovih dana dati mnogo snage i energije. Biće moguće važne kupovine i poslovna ulaganja. Stručnjaci savetuju da ovih dana više radite i budete manje lenji.

9. i 10. februar

9. je poslednji dan opadajućeg Meseca. Održaće se pod okriljem Vodolije. Ovo nije najbolji period za aktivan rad, pregovore ili sticanje novih znanja. Novac nam ovih dana neće doći sam. Moraćete da date sve od sebe. Na dan mladog meseca 10. važno je postaviti nove ciljeve za budućnost.

11. februar

Ribe nisu baš “prijateljske” prema rastućem Mesecu. Tokom ova dva dana trebalo bi da se više posvetite odmoru i što manje rizikujete, tada će sve biti u redu. Novac će voleti oprez. S druge strane, ovo je dobro vreme za kreativan rad.

13. i 14. februar

Dva idealna dana za nove početke, traženje motivacije i inspiracije. Rast Meseca u Ovnu skoro uvek dobro utiče na finansijsku sreću ljudi. Ovo posebno važi za one koji umeju da sklapaju nova poznanstva i ne plaše se da idu napred, mogu i žele da donose ozbiljne odluke.

15. 16. februar

Ova dva dana aktivnog Meseca proći će pod okriljem Bika. Ovih dana bolje je nikome ne zameriti i ne trošiti mnogo novca, ne razmetati se. Astrolozi savetuju samo prinudnu kupovinu – polako i bez živaca. Mirne i odmerene stvari će ići dobro.

17. 18. februar

Ovo je veoma povoljan period za nove početke na poslu. Pod uticajem elementa vazduha, kojeg predstavljaju Blizanci, ovi dani bi trebalo da budu prilično produktivni. Biće moguće otvoriti nove bankovne račune, kupiti nameštaj, uložiti u razvoj novih veština i otići na intervjue.

19., 20., 21. februar

Izlazak meseca u Raku nije najbolje vreme za kupovinu. Bolje je ne trošiti mnogo novca. Astrolozi strogo savetuju da se ne zadužuju nepotrebno. Ovo su idealni dani za opuštanje i odmor.

22, 23. februar

Lunarna aktivnost pod uticajem Lava je odlično vreme za kupovinu. Veliki profit i sreća čekaju predstavnike bilo koje profesije čije su aktivnosti vezane za upravljanje kadrovima.

24., 25. i 26. februar

24. je pun Mesec u Devici. Ovo je opasno vreme za kupovinu i putovanja. 25. i 26. mesec će početi da opada u istom znaku, pa u ta dva dana možete potrošiti novac na putovanja, promenu sredine, potragu za srodnom dušom, romansu i zabavljanje. Takođe će biti korisno kupiti poklone za najmilije.

27. 28. februar

Opadajući Mesec u Vagi. Energija elementa Vazduha će pozitivno uticati na koncentraciju, ali negativno na ambicije. U takvim danima, bolje je raditi tiho i pažljivo upravljati poslovima vezanim za novac.

29. februar

Poslednjeg dana zime, opadajući Mesec će se sastati sa Škorpijom. Ovo će nam pomoći da završimo mesec optimistično. Očekuje se veliki uspeh u finansijskom sektoru, posebno za kreativce, nastavnike i mentore.

(Atma.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /